Ny teknisk godkjenning for rørfornying

Sintef har godkjent PF Liner System for innvendig rørfornying i Norge.

Systemet skal ha en rekke nyheter og kombinerer flere produkter og metoder for å optimalisere rørfornyingsarbeidet.

Power Clean Norge AS, Prodema AB og Fluvius GmbH har sammen gjennomført test av rørfornyingsprodukter hos Sintef. Teknisk godkjenning for produkter og metoder ble mottatt medio juli 2011.

- Dette er en viktig begivenhet for selskapene som produsenter og distributører og ikke minst for Power Clean Norge AS som utfører rørfornyingsarbeidet med de godkjente produktene og prosedyrene i Norge sier daglig leder Raymond Nedrebø.

Selskapet har 17 ansatte og er i dag en stor aktør innenfor rengjøring av avløpssystemer og ventilasjonsanlegg, og har siden 1999 kontinuerlig videreutviklet egne metoder for dette.

- Vi leverer produkter med høy servicegrad og kvalitet. Årlig renser vi mellom 7 og 8000 boenheter med totaladministrasjon av prosjektene. Rørfornying er i betydelig vekst og et helt naturlig satsningsområde for oss. Vi kjenner problemstillingene og har kompetansen. Med PF Liner System tilbyr vi komplette løsninger for rørfornying med spesiell fokus på hele anlegg og levering av hele pakken fra befaring, planlegging og gjennomføring til sluttdokumentasjon. Vi tilbyr også utvidede garantier på arbeid og produkt, noe som underbygger produktenes kvalitet og vår seriøsitet i markedet. Våre rapporter kan med fordel benyttes i kundens IK system som dokumentasjon for gjennomføring og som planleggingsverktøy, sier Nedrebø.