Temporent først med Teknisk Godkjenning

Temporent er første leverandør av utleiemoduler som har fått Teknisk Godkjenning av en modulserie. Det er Sintef Byggforsk som har utstedt sertifikatet.

– Vi er både stolte og glade for at vi nå har fått dette på plass. Sintef har sett oss i kortene og gitt sitt stempel på modulserien Kubik. Det er en anerkjennelse av modulene våre og gir kundene trygghet for våre løsninger, kommenterer regionsjef Terje Mork i Temporent Norge.

Han legger ikke skjul på at dette vil være gunstig for markedsføringen fremover.

– For oss er ikke detaljer som 34 cm isolasjon i taket det viktigste, men at vi nå kan dokumentere at vi har helhetlig gode tekniske løsninger, fremholder Mork som opplyser at godkjenningen er et resultat av en lang og grundig prosess.

– Det er et omfattende arbeid som Sintef har gjennomført. De har blant annet vært på produksjonslokalene våre i Sverige og hatt møter og intervjuer med flere nøkkelpersoner i bedriften. Temporent har dermed fått gjennomført en total kvalitetskontroll av hele produksjonsprosessen, forteller Mork.

– Teknisk Godkjenning, slik vi nå har fått, er et uttrykk for god byggeskikk, kommenterer han.

Kravene til dokumentasjon skjerpes stadig inn fra myndighetene. Temporent er nå godt forberedt på dette.

– Vi har nå fått den tredjepartskontrollen som myndighetene ønsker. Vi regner Teknisk Godkjenning som et stort konkurransefortrinn og regner med at markedet legger merke til at Temporent har dette på plass, avslutter Mork.