Undervisningsbygg signerte med Varden Entreprenør

Undervisningsbygg signerte mandag kontrakt med Varden Entreprenør rundt rehabilitering av Bjerke videregående skole. Kontrakten har en verdi på 130 millioner kroner.

Bjerke videregående skole i Oslo skal totalrehabiliteres og bygges om for å bli et moderne og fleksibelt skoleanlegg. Skolen skal kunne ta i mot flere elever og tilby et nytt utdanningsprogram.

Fra Undervisningsbygg signerte adm. direktør Rigmor Hansen, mens adm. direktør Tor G. Unneland undertegnet på vegne av Varden Entreprenør, et Oslobasert selskap etablert i 2008 og som har opparbeidet seg god kompetanse på rehabilitering av skolebygg.

Det nye utdanningsprogrammet er Musikk, dans og drama med egen musikallinje. I kontrakten inngår også at deler av Linderudhallen som ligger rett ved, oppgraderes slik at Idrettsfaget får tidsriktige lokaler.

- Byggestart er i slutten av oktober i år og planlagt ferdigstillelse er høsten 2013. Vi ser fram til å ta fatt på denne spennende oppgaven, og mener vi har de beste forutsetninger for å håndtere jobben, forteller adm. direktør Tor G. Unneland.

- Det nye skoleanlegget skal fortsette å ta i mot elever som ønsker å gå på Media og kommunikasjon, Idrettsfag og Studiespesialisering, og vil etter rehabiliteringen nok bli en meget populær skole. Mens Bjerke bygges om skal elevene gå på Bredtvet skole som Undervisningsbygg også har pusset opp for å ta i mot elevene i gode midlertidige lokaler, sier adm. direktør Rigmor Hansen.