Hørselsvern og dynamisk lydgjengivelse i ett

Øreklokkene som brukes i industrien og andrestøyende miljøer beskytter hørselen, men det går ofte på bekostning av lydkvaliteten og fremfor alt basslyden. Dette gir en nedsatt musikkopplevelse.

Howard Leight by Honeywell lanserer nå Sync stereo øreklokke, som er en passiv øreklokke med stereolyd. Sync kombinerer hørselsvern med dynamisk lydgjengivelse. Takket være patenterte, akustiske kamre gir Sync en basslyd som sjelden finnes i industrielle hørselsvern. Sync bidrar dessuten til å holde musikken på et trygt nivå for at du skal kunne høre på musikkspilleren din en hel arbeidsdag uten å risikere at hørselen tar skade.

- Muligheten for å kunne høre på MP3-spilleren på jobb med førsteklasses lydgjengivelse, oppmuntrer til bruk av hørselsvern, forklarer Stefan Vincze, Product & Sales Manager for hørselsvern hos Honeywell Safety Products.

- Kombinasjonen av hørselsvern og musikkopplevelse er fremdeles unik på markedet, fortsetter Stefan Vincze. Sync har en stilren design som gjør at den kan brukes på jobben så vel som hjemme. Det er ikke behov for batterier, og volumet justeres via musikkspilleren. Den tettsittende utformingen stenger effektivt ute bakgrunnslyd, noe som reduserer behovet for å øke volumet. Det er til og med mulig å koble Sync til mobiltelefonen slik at du kan høre gjennom øreklokkene og snakke via mobilens mikrofon.

- Med en SNR* på 31 er Sync optimal for personer som jobber i lave til middels høye nivåer med skadelig støy, for eksempel i fabrikkindustrien, på verksteder og innen landbruksnæringen, men også for hjemmesnekkeren og på flyreisen, der bakgrunnsstøyen ofte er høy, foreslår Stefan Vincze.