stor

Konserncontroller - IFRS

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.000 ansatte og en omsetning på 16 milliarder kroner. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider–involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd. Veidekke er landsdekkende i Norge og Danmark og har betydelig virksomhet i sentrale regioner i Sverige.

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

Prime People HR Solutions søker på vegne av Veidekke etter en Konsern Controller med hovedfokus innen IFRS. Stillingen er nyopprettet i sammenheng med at Veidekke ønsker å styrke konsernets faglige kompetanse og kapasitet rundt regnskaps- og skattemessige problemstillinger.

 

Du blir en del av et faglig tungt miljø, og blir også involvert i sentrale prosesser i konsernstab og drift. Din påvirkningsevne og forretningsforståelse vil bli avgjørende for om du vil lykkes i denne rollen. Du blir en sparringspartner for konsernregnskapssjefen og øvrig økonomiteam, og vi søker deg som er initiativrik og fremdriftsorientert!

 

Vi kan tilby gode personlige og faglige utviklingsmuligheter, i et fremgangsrikt, solid og profesjonelt konsern

 

Vil du vite mer? Les mer om stillingen på www.primepeople.no

 

Kontakt Prime People HR Solutions

Elise Letmolie Ramse Bedriftsrådgiver (+47) 41447410

Kjell Magne Olsen Bedriftsrådgiver (+47) 92877000

Vis flere stillinger: