Klart for NCC-lekene

3.–4. september er det duket for mestermøter for de unge friidrettsutøverne i Norge. NCC-lekene samler ungdom i alderen 13 – 14 år til konkurranse.

Som i fjor samles 14 og 15-åringene til NCC-leker i Lillestrøm, Osterøy og Stjørdal. NCC-lekene er friidrettens største ungdomsarrangement i Norge og derfor en viktig motivasjonsfaktor for de unge friidrettsutøverne. Her er det idrettsglede, vinnerglede og lagånd som gjelder.

– Gjennom vår virksomhet er NCC med på å forme Norge. Og gjennom samarbeidet med Norsk friidrett er NCC også med på å forme morgendagens friidrettsutøvere og idrettsstjerner. Det er vi stolte av, sier direktør for Forretningsutvikling og Strategi i NCC Construction, Kjetil Tonning.

Tonning understreker at det er breddeidretten NCC ønsker å støtt opp om - Idrettslagene som er de samlende punktene i lokalsamfunnene rundt om i landet. Han oppfordrer alle som har mulighet til å ta turen innom friidrettsarenaen i Lillestrøm, Osterøy eller Stjørdal 3. - 4. september.

Sponser norsk friidrett

NCC har samarbeidet med Friidrettsforbundet siden 2004 og er en sentral støttespiller i forbindelse med Friidrettsforbundets arbeid med å fostre frem de kommende friidrettsstjernene i Norge og å skape aktive friidrettsmiljøer for barn og ungdom

– NCC ønsker med sitt engasjement å bidra til positive og sunne aktiviteter blant barn og unge. Friidrett utøves over hele Norge, i likhet med NCCs virksomhet. Det er positive og sunne verdier i friidretten, noe vi også er opptatt av i NCC, avslutter Kjetil Tonning.

Les mer om NCC-lekene på www.ncc-lekene.no