Ansvar for prosjekteringsprosessen

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør. Innkjøpsfunksjonen er organisert på nordisk nivå.

FirmaSkanska AS
Fylke
Søknadsfrist23.09.2011

Vi i Skanska er i vekst, og har behov for å styrke vår kompetanse innen prosjekteringsledelse. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge.

Ansvar for prosjekteringsprosessen

Som prosjekteringsleder er du en viktig bidragsyter i forhold til å at prosjektet når sine målsetninger. Du har ansvar for å lede og koordinere prosjekteringsprosessen. Du leder prosjekteringsgruppa, og det er du som kontraherer rådgivere og følger de opp gjennom prosjektets levetid. Du utarbeider overordnet kontrollplan for prosjekteringen og sikrer gjennomføring av kontroll av beskrivelser, beregninger og tegninger. Du prosjekterer ikke selv, men arbeider aktivt for å påvirke valg av løsninger og detaljer som fremmer sikker og effektiv produksjon. Du sørger for koordinasjon mellom rådgiverne og produksjon og er også den som har kontakt med offentlige myndigheter i prosjektet.

 

Prosjekteringslederens kvalifikasjoner

Du er ingeniør, sivilingeniør eller gjerne arkitekt. Du har noen års erfaring fra bygg og anlegg, gjerne fra rådgiversiden. Som leder for prosjekteringsteamet må du ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Søknadsfrist 23. september

 

For mer informasjon om stillingen kontakt

Helge Strømsheim, mobil 922 51 053

Skanskas region Buskerud, Vestfold og Telemark (BVT) omfatter også Asker og Bærum. Regionen har 150 ansatte og omsatte for 600 mill i 2010.

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Helge Strømsheim

Tittel Prosjektsjef

Telefon 922 51 053

 

Vis flere stillinger: