Salgssuksess for Vei og Anlegg

MGF-direktøren Anita Helne Hall har god grunn til å smile. Tre dager etter at salgsportalen ble åpnet, kan Hall melde om 22.000 kvadratmeter solgt utstillingsareal til Vei og Anlegg 2012 som arrangeres 9. – 13. mai på Exporama Hellerudsletta.

Dermed har Maskingrossisternes Forening allerede solgt halvparten av utomhusarealene.

- Dette går over all forventing. Riktignok var jeg optimistisk, men denne responsen hadde jeg ikke forutsatt, sier Hall til Bygg.no

- Hva tror du er årsaken til denne interessen?
- Vi treffer rett og slett markedet på et gunstig tidspunkt. Prognosene for anleggsmarkedet peker oppover, og våre medlemmer rapporterer om økt salg av anleggsmaskiner.

- Du har tidligere sagt at dette skal bli den beste anleggsmessen noensinne, du er ikke redd for å legge lista for høyt?

- Vi har en detaljert plan for hvordan vi skal bruke de flotte områdene på Exporama. De som besøker oss i mai neste år vil oppleve bedre tilgjengelighet og et mer strukturert opplegg. Vi vil legge forholdene til rette både for publikum og utstillere med å satse mer på service og en langt mer effektiv infrastruktur, sier Hall.

- Når er du utsolgt?
- Utomhus satser vi på å være sluttsolgt før nyttårskiftet. I tillegg til de 42.000 kvadratmeter utomhusarealer har vi også en ny utstillingshall på 5.000 m2. Litt overraskende er interessen stor også for innendørsarealene. Mitt mål er å selge ut også disse arealene i løpet av året, sier Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening.