Vikariat som Seniorrådgiver

Plan- og bygningsetaten har ansvar for kommunens arealplanlegging, plan- og byggesaksbehandling, kartforvaltning og kart- og delingsforretninger. Etaten bidrar til en positiv arkitektonisk utvikling av Oslo by og til brukerorientert tjenesteyting. Etaten har idag ca 423 fast ansatte.

FirmaPlan- og bygningsetaten
Fylke
Søknadsfrist11.09.2011

 

 

Oslo er i sterk endring med urbanisering, transformasjon og fortetting. Tidligere industri- og havneområder utvikles i nye bydeler der betydelig utbygging og infrastrukturprosjekter er under utarbeidelse.

 

Vi tilbyr utfordrende stillinger som gir innflytelse på denne utviklingen. Du vil arbeide i tverrfaglig miljø med utviklingsoppgaver og saksbehandling i skjæringspunktet mellom offentlig forvaltning og privatinitiert byutvikling, bidra til utvikling av fagmiljøet i etaten, og skaffe deg viktig erfaring og etterspurt kompetanse.

 

Ressurssenteret er en spennende og fleksibel avdeling med tverrfaglig profil. Vi har et særlig ansvar for arkitektur, estetikk, juridisk rådgivning, prosjektarbeid, miljø- og bærekraftspørsmål, universell utforming og implementering av nye lovkrav i plan- og byggesaksbehandlingen. Avdelingen er bemannet med rådgivere, prosjektledere og ressurspersoner som bistår øverste ledelse og andre avdelinger både med utvikling, spisskompetanse og saksbehandlingskapasitet. Ressurssenteret er delt i to enheter: Enhet for arkitektur- og planfagkompetanse og Enhet for byggfagkompetanse.

 

Ressurssenteret har 5 juriststillinger som er underlagt enhet for byggfagkompetanse. Vi søker vikar til en av disse stillingene. Du vil sammen med de øvrige juristene bistå resten av etaten med rådgivning og kvalitetssikring i saksbehandling og utviklingsarbeid. Du vil videre gi intern og ekstern opplæring i plan- og bygningloven, forvaltningsloven og offentleglova og utfører annet regelverksarbeid herunder høringsuttalelser med mer.

 

UTLYSNINGSNR.: 0170305/391

VIKARIAT: Fra 01.10.2011 til 30.09.2012, med mulighet for forlengelse

SENIORRÅDGIVER (Stk 0195 spesialkonsulent II) Ltr 42 som tilsvarer kr 475 800,- pr. år.

 

Etaten ønsker søknader via vårt elektroniske søknadssystem.

Kopi av vitnemål og attester tas med og leveres ved intervju.

 

I tilfelle internt opprykk kan det bli ledig andre tilsvarende stillinger i etaten/avdelingen. Oppgi i søknaden om dette er av interesse.

 

For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

 

For fullstendig utlysningstekst og mulighet for å søke på stillingen, gå inn på vår nettside www.pbe.oslo.kommune.no.

 

 

Kontaktinfo:

Hilde Olea Simonsen Enhetsleder 23 49 14 52

Inger Margrethe Stang-Lund Enhetsdirektør 23 49 12 61

 

 

Vis flere stillinger: