Senioringeniør

 

Plan- og bygningsetaten har ansvar for kommunens arealplanlegging, plan- og byggesaksbehandling, kartforvaltning og kart- og delingsforretninger. Etaten bidrar til en positiv arkitektonisk utvikling av Oslo by og til brukerorientert tjenesteyting. Etaten har idag ca 423 fast ansatte.

FirmaPlan- og bygningsetaten
Fylke
Søknadsfrist05.09.2011

Stillingens fokus: solid erfaring fra planprosesser

 

Enhet for arkitektur- og planfagkompetanse

Oslo er i sterk endring med urbanisering, transformasjon og fortetting. Tidligere industri- og havneområder utvikles til nye bydeler med betydelig utbygging og ny infrastruktur. Vi tilbyr utfordrende stilling som gir innflytelse på denne utviklingen. Du vil arbeide i et tverrfaglig miljø med saksbehandling og utviklingsoppgaver i skjæringspunktet mellom offentlig forvaltning og privatinitiert byutvikling, bidra til utvikling av fagmiljøet i etaten og skaffe deg viktig erfaring og etterspurt kompetanse.

 

Ressurssenteret er en spennende og fleksibel enhet med tverrfaglig profil. Vi bistår de andre fagavdelingene med spisskompetanse og saksbehandlerkapasitet. Ressurssenteret har et særlig ansvar for arkitektur, estetikk, juridisk rådgivning, prosjektarbeid, etatens oppfølging av miljø- og bærekraftspørsmål, samt fokus på universell utforming. Ressurssenteret er inndelt i to enheter: Enhet for arkitektur- og planfagkompetanse og Enhet for byggfagkompetanse.

 

I Enhet for arkitektur- og planfagkompetanse er det ledig fast stilling som overingeniør / senioringeniør. Vi søker en medarbeider med solid erfaring fra og kunnskap om plansaksbehandling. Arbeidsoppgaver knyttet opp mot behandling og utarbeiding av detaljreguleringer vil være sentrale. Kunnskap innen Ressurssenterets øvrige ansvarsområder er en fordel.

 

UTLYSNINGSNR.: 0170280/171

FAST STILLING

SENIORINGENIØR (Stk 0044 overingeniør) Ltr 44 som tilsvarer kr 492 800,- pr. år.

 

Etaten ønsker søknader via vårt elektroniske søknadssystem.

Kopi av vitnemål og attester tas med og leveres ved intervju.

 

I tilfelle internt opprykk kan det bli ledig andre tilsvarende stillinger i etaten/avdelingen. Oppgi i søknaden om dette er av interesse.

 

For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

 

For fullstendig utlysningstekst og mulighet for å søke på stillingen, gå inn på vår nettside http://www.pbe.oslo.kommune.no/.

Kontaktpersoner:

Enhetsleder Silvie Le Muzic, tlf 930 25 189

Enhetsdirektør Inger Margrethe Stang-Lund, tlf. 23 49 12 61

 

Vis flere stillinger: