Eksklusivt tilbud til håndverkeren fra MAXBO

Løvenskiold Handel AS og ePocket Solutions AS har inngått en langsiktig og eksklusiv samarbeidsavtale. Endelig skal også håndverkerne i byggebransjen få en bransjetilpasset Handyman-løsning.

Tradisjonelt har håndverkerne tatt alt papirarbeidet med seg hjem, har kanskje glemt å få med alle tillegg og ikke fått sendt fakturaene før lenge etter avsluttet jobb. Med Handyman på mobilen kan de gjøre seg ferdig på stedet.

”Vi har aldri fått bedre respons fra våre proffkunder på et nytt tjenestetilbud” sier Lars Sandberg, direktør MAXBO Proff. - ”Elektrikere og rørleggere har allerede bransjetilpasset Handyman til å håndtere all administrasjon på mobilen. Håndverkerne tar vel imot sin Handyman-løsning for å forenkle administrasjon og papirarbeid.”

Handyman er i over 10 år utviklet for å være enkel å bruke på mobilen. Dette er en løsning som vil forandre hverdagen til alt fra de minste håndverkerfirma til de større entreprenørene. ”Det er utrolig gøy å være med på å sette en ny standard for bransjen” uttaler Anders Dahlberg Kristiansen, Salgssjef MAXBO Proff i Varehus. - ”Vi ønsker med Handyman å tilby en løsning som også skal dekke dagens og fremtidens behov for kvalitet og dokumentasjon i bygge-prosessen”.

Med Handyman på mobilen kan håndverkeren gjennomføre befaring og gi kunden et tilbud, gjøre unna all administrasjon underveis i prosjektet, fakturere straks oppdraget er ferdigstilt samt dokumentere kvalitet. Handyman vil gi håndverkeren raskere betaling, en effektiv arbeidsdag og fornøyde kunder!

Lanseringen vil være på Bygg Reis Deg-messen 19. oktober. Det inviteres til besøk på MAXBOs stand i hall D for en kopp kaffe og en kikk på hvordan Handyman og MAXBO vil forenkle håndverkerens hverdag. Les mer på www.maxbo.no/Handyman.