Feiret 10 års suksess

– Det er slike statusbedrifter som dere vi trenger her, sa Nannestad-ordfører Anne Ragni K. Amundsen da hun kastet glans over 10-årsjubileet til suksessbedriften Stema Rådgivning.

Jubileumsfesten for Nannestadbedriften, som så langt har ekspandert både sørover og vestover og i år vil runde en omsetning på 75 millioner kroner, var lagt til Forsvarets flysamling på Gardermoen. Her hilste også Erik Prösch fra konkurrenten Øvre Romerike Prosjektering.

– Vi har gode holdninger, er ærlige og jobber mye og hardt, ga en av gründerne, Per Henrik Bråthen, som forklaring på at Stema Rådgivning har lykkes så godt også med store prosjekter i og utenfor Gardermo-området.

Byggeindustrien har tidligere omtalt den omfattende utbyggingen av Bergen lufthavn Flesland med Avinor som oppdragsgiver. Nå satser Stema på å få det prosjektadministrative ansvaret for utbyggingen av nye Jessheim videregående skole. Firmaet har også lagt inn tilbud på sentrallageret til Coop Norge som skal flyttes fra Groruddalen til Gardermoen Næringspark.

Daglig leder Øyvind Løkke benyttet anledningen til å se fremover.

– Om 10 år er vi sikkert etablert i Sverige, og kanskje også i Russland. Flere i ledelsen har faktisk gått halvannet år på russisk kurs, røper han overfor Romerikes Blad.