Åpen Dag i Bjørvika

- Bjørvika er ikke lenger bare en byggeplass, men et byrom som kommende søndag vil samle til både folkefest og opplevelser av en ny bydel i vekst, sier en stolt adm.dir. Paul Lødøen i Oslo S Utvikling.

Oslo S Utvikling som eier og utvikler Operakvarteret, er for sjette år på rad med på Åpen Dag i Bjørvika. Visningssenteret i Dronning Eufemias gate 8 vil førstkommende søndag 28.august kl 12.00 være åpent for alle som vil se og oppleve arkitekturen på de bygg som er reist sålangt, samt få se modeller av hvordan Operakvarteret og Bjørvika vil se ut når alt er ferdig. Bygulvet i Operakvarteret er nå åpnet og byr på spennende arkitektur og design av internasjonal standard. Både næring og bolig preger Operakvarteret som binder sammen fjorden til Oslo by.

Hovedsamarbeidspartner med Red Bull Fluggtag i Bjørvika

Senere samme dag kl 15.00 arrangeres for første gang Flugtag i Norge - en uformell konkurranse i god gammel "Ta - sjansen" stil med over 25 påmeldte lag som stiller med egne kreative selvkonstruerte fly som skal ta av fra en 6 meter høy flyrampe på Sukkerbiten i Bjørvika. Oslo S Utvikling ved Operakvarteret er hovedsamarbeidspartner med Red Bull Flutag og stolte over å bli med på å skape liv og underholdning i Bjørvika. Det blir en dag med humoristisk og sportslig ramme for alle aldre. Flugtag er gratis og åpent for alle som vil ta søndagsturen til Bjørvika.

- Oslo S Utvikling håper både Åpen Dag & Red Bull Flugtag vil gi alle besøkende informasjon om bruk av og muligheter i en ny bydel som allerede er fylt opp med næring og boliger. Kom og opplev spennede arkitektur, restauranter, samt byrom som gir ro til å nyte fjordutsikten eller lek og underholdning for alle aldre, avslutter Adm.dir Paul E. Lødøen i Oslo S Utvikling.