Kontraktsingeniør anlegg

FirmaSkanska Norge AS
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist03.10.2011

Vi i Skanska er i vekst, og i vår anleggsvirksomhet har vi behov for å styrke vår kompetanse innen kontraktsadministrasjon. Vi søker deg som har erfaring fra prosjektledelse og kontrakt og som ønsker å være med på å realisere de mange spennende anleggsprosjektene innen tunneldrift og veibygging.


Arbeidsoppgaver

Som kontraktsingeniør får du en utfordrende og utviklende rolle. Som kontraktsingeniør gir du kontraktsadministrativ støtte til prosjektene og prosjektleder. Du vil ha ansvar for generell kontraktsadministrasjo i prosjekter. Typiske arbeidsoppgaver vil være endringshåndtering, kontraktsstrategi, samt å forhandle og inngå kontrakter. Du vil også være rådgiver for prosjektene i kontraktsspørsmål sammen med vår juridiske avdeling.


Kvalifikasjoner

Du har erfaring med kontraktsadministrative oppgaver og kjennskap til relevante kontraktsstandarder som benyttes i bygg- og anleggssektoren, relevant høgskoleutdanning, gjerne innen tekniske fag. Som kontraktsingeniør i Skanska får du utfordringer i et solid tverrfaglig miljø, med gode muligheter for faglig utvikling.


Du vil bli knyttet til anleggsregionen samferdsel og energi. Regionen har ca. 300 ansatte og har prosjekter over store deler av landet. Regionen omsetter for ca. kr. 1000000000,- pr år.

For mer informasjon, kontakt HR-sjef Arvid Berg på tlf. 92851352

Vis flere stillinger: