Produksjonsplanlegger anlegg

FirmaSkanska Norge AS
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist03.10.2011

Vi i Skanska er i vekst, og i vår anleggsvirksomhet har vi behov for å styrke vår kompetanse inne produksjonsplanlegging. Vi søker deg som har erfaring fra produksjonsplanlegging og kontrakt og som ønsker å være med på å realisere de mange spennende anleggsprosjektene innen tunneldrift og vegbygging.
 


Arbeidsoppgaver

Som produksjonsplanlegger får du en sentral rolle i anleggsregionene. Din spisskompetanse blir viktig for at våre prosjekter skal bli vellykket. Du vil få en sentral rolle i vår strategiske satsning på LEAN arbeidsmetoder for å oppnå sikker og effektiv produksjon.

 


Kvalifikasjoner

 Du har teknisk utdanning og fortrinnsvis erfaring fra produksjonsplanlegging ved hjelp av verktøyene Primavera eller MS Project i bygg og anleggsrelaterte prosjekter. Du bør ha litt kjennskap til LEAN som metode og skjønne betydningen av god prosjektplanlegging som et element i en mer kostnadseffektiv produksjon. Du må ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.
Du vil bli knyttet til anleggsregionen samferdsel og energi. Regionen har ca. 300 ansatte og har prosjekter over store deler av landet. Regionen omsetter for ca kr. 1000000000,- pr år.


For mer informasjon, kontakt HR-sjef Arvid Berg på tlf. 92851352

Vis flere stillinger: