Serviceteknikere kjøle-/ventilasjonsteknikk Skien og Stavanger

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Selskapet har i dag 105 medarbeidere og er etablert i Oslo, Trondheim, Stavanger og Skien - med hele landet som nedslagsfelt. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, forbruksreduksjon, energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger innen næringseiendom og industri.

Verden krever mindre energiforbruk. Likevel er moderne næringsbygg mer energikrevende enn noen gang tidligere. Årsaken er oftest manglende teknisk kompetanse i drift, store glassflater og krevende inneklimaløsninger. Med AF Energi- og Miljøteknikk på laget kan de fleste næringsbygg redusere energiforbruket med minst 20 prosent.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
Fylke
StedSkien eller Stavanger
Søknadsfristsnarest

AF Energi & Miljøteknikk AS er et av landets ledende selskaper innen energieffektivisering, energisentraler og energioppfølging. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. AF Energi og Miljøteknikk leverer løsninger som er lønnsomme både for kundens bunnlinje og miljøet – noe vi også kaller Blå Miljøeffekt. 

Markedet er i vekst, og til våre avdelinger i Skien og Stavanger søker vi nå serviceteknikere kjøle-/ventilasjonsteknikk.



Arbeidsoppgaver:
- Service  og periodisk vedlikehold på ventilasjons- og kjøleanlegg
- Driftsoptimalisering
- Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden



Kvalifikasjoner:
- Tekniker med kjøle-/ventilasjonsteknikk som fag, helst fagbrev
- Serviceinnstilt og arbeidsom
- Forretningsteft, ha lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi
- Selvstendig og ryddig i sitt arbeidssett



For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Stein Ove Rasmussen, 482 62 198 eller Halfdan Haugan, 913 98 700.