Prosjektleder - Automatisk Energiovervåkingssystem

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Selskapet har i dag 105 medarbeidere og er etablert i Oslo, Trondheim, Stavanger og Skien - med hele landet som nedslagsfelt. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, forbruksreduksjon, energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger innen næringseiendom og industri.

Verden krever mindre energiforbruk. Likevel er moderne næringsbygg mer energikrevende enn noen gang tidligere. Årsaken er oftest manglende teknisk kompetanse i drift, store glassflater og krevende inneklimaløsninger. Med AF Energi- og Miljøteknikk på laget kan de fleste næringsbygg redusere energiforbruket med minst 20 prosent.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
Fylke
Søknadsfristsnarest

 

Vil du være med å skape Blå Miljøeffekt?

AF Energi & Miljøteknikk AS er et av landets ledende selskaper innen energieffektivisering, energisentraler og energioppfølging.  Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg.  AF Energi- og Miljøteknikk leverer løsninger som er lønnsomme både for kundens bunnlinje og miljøet – noe vi også kaller Blå Miljøeffekt.  Markedet er i vekst, og vi søker nå etter prosjektleder AEOS (Automatisk Energiovervåkingssystem).

Du vil bli en del av et rikt fagmiljø, der du vil bli stilt krav til og hvor din innsats teller og synes. Samtidig skal vi ha det gøy og tjene penger!



Arbeidsoppgaver
- Utvikle servicekonsepter tilpasset markedet og fremtidige behov, basert på målsettingen om at vi leverer   energiservice.
- Driftsoptimalisering og kontinuerlig oppfølging av energiforbruk iht. avtale med kundene
- Sikre oppfølging og mersalg på servicekontrakter mot kundene, for dermed å øke volumet betydelig



Ønskede kvalifikasjoner
- Ingeniør med erfaring enten fra kjøle-/ventilasjonsteknikk eller ENØK og energieffektivisering
- Serviceinnstilt og arbeidsom
- Forretningsteft, ha lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi
- Selvstendig og ryddig i sitt arbeidssett
- Analytisk



Som person har du et brennende ønske om å utvikle service som en integrert del av selskapets energikjede. Overfor kunder uttrykker du et stort engasjement innen fagfeltet ditt, og du opparbeider tillit så vel hos dine medarbeidere som overfor våre kunder.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Andreas Jul Røsjø, 481 96 998 eller Tore Fjukstad, 957 74 040.

Vis flere stillinger: