Einar Enger ny styreleder i Optimo Prosjekt

Einar Enger (61) er fra 1. september 2011 valgt som styreleder i Optimo Prosjekt AS. Enger var konsernsjef i NSB i ti år frem til mai 2011 og har før dette lang erfaring som leder av ulike bedrifter innenfor landbrukssamvirket.

Videre har Enger omfattende erfaring fra styrearbeid, og har vært styreleder i bl.a. Flytoget, Nettbuss, ROM Eiendom og arbeidsgiverforeningen Spekter. Han er nå styreleder i Felleskjøpet AGRI og er nylig oppnevnt som medlem i 22. juli-kommisjonen.

Optimo Prosjekt er en uavhengig prosjektorganisasjon innenfor prosjektutvikling, prosjekt- og byggeledelse. Selskapet var frem til mai 2011 majoritetseid av Entra Eiendom og eies nå av ledelsen i selskapet. Optimo Prosjekt ble etablert i 2001 og hadde i 2010 en omsetning på 144 mill kr og et driftsresultat på 14 mill kr. Det er 24 ansatte i selskapet.

-Vi er glade for at Einar Enger har sagt seg villig til å bli styreleder i selskapet, sier daglig leder Bjørn R. Grepperud. –Vi tror Enger, med sin omfattende erfaring fra ledelse og styreverv, vil bidra til at Optimo Prosjekt når sin målsetning om å bli en bredere tilbyder i prosjektmarkedet.

-Jeg ser på Optimo Prosjekt som et spennende selskap med store muligheter og jeg gleder meg til å være med på utvikle selskapet videre, sier Einar Enger.