Selvgående selger. Drømmeutfordring!

Infobric er i en ekspansiv fase og søker deg som med positivitet, entusiasme og kreativitet kan jobbe med noen av Norges største kunder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Som selger vil du få selvstendig ansvar for å jobbe med nysalg mot egne, navngitte kunder og for å pleie eksisterende kunder. Kunden er som oftest totalentreprenører på større byggeprosjekt. Du vil få anledning til å bygge relasjoner på flere nivå i kundens organisasjon, fra administrerende direktør til plassjef, og bære mye ansvar for egen og Infobrics suksess. Og, du slipper å lete etter forretningsmulighetene! De er allerede identifisert for deg, og blir fortløpende identifisert og kvalifisert.

FirmaInfobric
Fylke
Søknadsfrist16.09.2011

 

Nyutdannede oppfordres til å søke!

Kvalifikasjoner

1) Vi søker deg som har erfaring fra salg

2) Vi ser gjerne at du kommer fra IT-bransjen eller sikkerhetsbransjen. Erfaring fra salg og/eller utleie av utstyr til bygg- og anleggsbransjen er meget attraktivt.

3) Kompetanse fra bygg- og anleggsbransjen er meget attraktivt

4) Du er forretningsorientert, og har evne til å lytte, forstå og skape tillit både hos administrerende direktør og prosjektleder.

5) Du har relevant IT-erfaring

6) Bra om du er teknisk interessert, lærer fort og kan selge teknologi

7) Du må trives i en aktiv rolle som selger med en hektisk hverdag

 

Oppgaver

• Du skal arbeide målrettet, initiere og gjennomfører egne kundebesøk og salgsaktiviteter innen ditt angitte distrikt eller ansvarsområde.

• Du kommer til å arbeide med å identifisere og besøke nye kunder samtidig som du utvikler eksisterende kunder ved mersalg og kundepleie.

• Alle leads og muligheter med kontaktpersoner er tilgjengelige i et eget system og din oppgave blir å kontakte, informere og besøke så mange av disse som mulig.

• Du må kunne samarbeide effektivt både med interne tekniske ressurser og med våre partnere, som skal levere løsningen til kunden. Partnere er som oftest utleieselskaper som Cramo, Ramirent og Lambertsson.

Løsningene våre er nyskapende, unike i markedet og vi er markedsledende i Norden på vårt område. Vi har avtaler med flere av de viktigste kundene i bransjen, deriblant PEAB, NCC og Veidekke, og flere er underveis.

 

Du vil rapportere til, og samarbeide tett med, Area Sales Manager for Norge. Noe reiseaktivitet i Norge med overnatting må påregnes.

 

Vi er ambisiøse, og vil gjerne at du er det også!

Vi er ambisiøse, villige til å satse og har solide eiere i ryggen. Nå skal vi ta byggebransjen i Norge med storm. Da er selgeren vi søker en ekstremt viktig nøkkelperson for oss. Du vil få mye ansvar og må være villig til å gi det lille ekstra hver dag for oss og kunden. Samtidig vil du få en sjelden mulighet til å bli med i oppbyggingen av et spennende selskap i et marked som er i vekst.

Vi tilbyr gode betingelser og muligheter for å skape egne resultater

 

Om Infobric

Med 400 kunder i drift og med en helt unik løsning er Infobric i dag markedsleder både når gjelder markedsandel og innovasjon på dette området. Vi er til stede i Sverige, Norge og England. Løsningen er en bransjeløsning for bygg- og anleggsbransjen som fokuserer på registrering av tilstedeværelse, adgangskontroll og sikkerhet. Løsningen består av en IT-løsning for sanntidsinformasjon og egenutviklet elektronikk.

 

Kontakt 

Øystein Drivflaadt, Area Sales Manager Norway, Phone: +47 406 41 775

Arbeidssted: Oslo

 

Søknad sendes pr epost til: od@infobric.no

Søknadsfrist: 16/9-2011

 

www.infobric.no

Vis flere stillinger: