Leder Norconsult Kristiansand

FirmaDelphi Consulting for Norconsult
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfristsnarest

Norconsult er Norges største flerfaglige rådgiver og har de siste årene hatt sterk vekst både nasjonalt og internasjonalt. I sterk konkurranse har Norconsult de siste årene vunnet en rekke prestisjeprosjekter bl.a. Vågsbygdveien og Varoddbrua.

Norconsult sin virksomhet i Kristiansand-området er under utvikling og selskapet vil satse sterkere på rekruttering og vekst innenfor bygg, VA, plan og samferdsel. Vi søker en initiativrik og drivende leder som vil bidra til å videreutvikle Norconsult sin virksomhet i regionen. Stillingen vil rapportere til og samarbeide tett med divisjonsdirektør. Dette er en spennende mulighet til å lede og utvikle et tverrfaglig, kompetent og konkurransedyktig fagmiljø i Kristiansand innenfor rammen av Norconsults sterke, nasjonale posisjon. Det vil være en klar fordel at du har god kjennskap til både private og offentlige aktører i området.

Vi søker en person med ledererfaring og relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innenfor VA, plan og samferdsel eller bygg.

Norconsult i Kristiansand har sentral beliggenhet og nyoppussede kontorlokaler. Du vil bli en del av et faglig og ledelsesmessig nettverk i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø.

Er du interessert i denne muligheten, så ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70.

CV og kortfattet søknad merket 64869 sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.