Daglig leder

Brønnøy Kalk AS ble etablert i 1997 og er et heleid datterselskap av Hustadkalk AS i Norsk Mineral-konsernet, bestående av selskaper innen områdene industri, kapitalforvaltning og eiendom. Brønnøy Kalk tar ut kalkstein for videreforedling til pigment for papirindustrien. Virksomheten har ca 50 ansatte og engasjerer ytterligere ca 30 årsverk ved anlegget. Brønnøy Kalk er en hjørnesteinsbedrift i Velfjorden, lokalisert like ved Hommelstø, en halvtime fra Brønnøysund. Bedriften er i positiv vekst og står foran betydelige utbygginger og utfordringer i årene framover. Norsk Mineral har hovedkontor i Molde samt avdelingskontor i Trondheim og Oslo.

Brønnøy kommune er en kystkommune på Sør-Helgeland med ca. 7.700 innbyggere. Kommunen er i sterk vekst med et variert arbeidsliv. Brønnøysund er regionsente for de 5 kommunene på Sør- Helgeland. Kommunen har gode bo- og oppvekstforhold med god barnehagedekning, desentralisert grunnskole, v.g. skole og et rikt kulturliv.Gode muligheter for friluftsliv til fjells eller i skjærgården med Helgelands 12 000 øyer og skjær. Aktivte idrettslag. Godt kommunikasjonstilbud med fly, ferjefri forbindelse til E-6 og jernbane, samt daglig hurtigruteanløp.

FirmaNorsk Mineral AS
Fylke
Søknadsfrist10.09.2011

Brønnøy Kalk AS søker:

DAGLIG LEDER

- utfordrende lederstilling med resultatansvar for drift og utvikling

Stillingen er knyttet til kalkbruddsvirksomheten i Velfjorden og er tillagt totalansvaret for drift og utvikling av virksomheten.

 

Ansvarsområder og hovedoppgaver :

- lede den daglige driften, samt en generell forbedrings- og effektiviseringsprosess i alle ledd

- planlegge, utføre og rapportere daglig drift og større prosjekter

- motivere, organisere og kommunisere

- representere virksomheten eksternt og innad i konsernet, bygge relasjoner og ivareta bedriftens ansikt utad og som del av lokalsamfunnet

 

Ønskede kvalifikasjoner :

- ledererfaring fra bransjen eller tilsvarende virksomhet er ønskelig

- relevant utdanning

- god erfaring fra motivasjon og ledelse av mennesker, samt kommunikasjon

- evne til analytisk lederskap

- bosetting i Brønnøy er ikke et krav, men det er en fordel

Bedriften kan være behjelpelig med å skaffe bolig. Hvis du ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Olav Ropstad hos Korn/Ferry International på telefon 928 41 965.

 

Søknad med CV sendes innen 10. sept på epost til kristian.lindahlbrauti@kornferry.com

Vis flere stillinger: