Peab sponsor for Vålerenga Ishockey

Peab Norge har undertegnet en samarbeidsavtale med Vålerenga Ishockey, og blir en av klubbens hovedsponsorer i kommende sesong.

Avtalen har en varighet på to år og omfatter sesongene 2011-2012 og 2012-2013. Avtalen innebærer bl.a. eksponering, felles aktiviteter og forretningsmessig samarbeid.

Peab har stått for flere prosjekter i området rundt Vålerenga, og har de senere årene vært en betydelig aktør både når det gjelder utvikling og oppføring av leiligheter og rekkehus i bydelen. For Peab er Vålerenga et fremtidig satsingsområde som byr på mange spennede muligheter og prosjekter.

- Det er derfor naturlig og viktig for Peab å være synlige i denne delen av byen. Vålerenga Ishockey har en unik tilhørighetskultur og samtidig en betydelig status i nasjonal ishockey som matcher Peabs ambisjoner om både lokal tilstedeværelse og synlighet på riksplan, heter det i en melding fra selskapet.

- Det er riktig for Peab å inngå et sponsorsamarbeid med Vålerenga Ishockey. Klubben er ledende på mange områder innen ishockey i Norge og de har sammenfallende verdigrunnlag med Peab. Peabs visjon om å bli Nordens samfunnsbygger passer godt med Vålerengas ambisjoner og arbeid, og vi ser mange muligheter for å jobbe sammen om felles tiltak som støtter opp under vår visjon, sier kommunikasjonsdirektør i Peab Line Fredriksen.

- Jeg håper at Peab og Vålerenga Ishockey i fellesskap skal bidra til å fremme idrettens positive utvikling i lokalsamfunnet og på riksplan. Vålerenga har i en årrekke vist imponerende resultater og har en stabilitet og et brennende samfunnsengasjement som vi er stolte av å kunne bidra til å videreutvikle, sier Fredriksen.

- Vi i Vålerenga Ishockey er stolte og godt fornøyd med å kunne presentere Peab som en av våre nye hovedsamarbeidspartnere. Peabs visjon om å bli Nordens samfunnsbygger og selskapets generelle samfunnsengasjement, passer svært godt til klubbens sosiale profil, våre egne prosjekter overfor vanskeligstilte og vårt arbeid overfor barn og unge. Vi føler oss trygge på at samarbeidet blir en ”vinn – vinn” situasjon for begge parter, der Peab vil få god synlighet og en god plattform for et stort lokalt engasjement, sier klubbdirektør i Vålerenga Ishockey Jan Tore Kjær.

- Peabs inntreden i klubben er med på å styrke grunnlaget for vår sportslige utvikling og gir støtte til vårt samfunnsengasjement. Det er utelukkende positivt for klubben å knytte til seg flere riksdekkende aktører som samarbeidspartnere, og vi er svært glade for å ha Peab med på laget, sier Kjær.