God høst for byggenæringen

Alt tyder på at det blir en god høst for byggenæringen. Gjennom hele sommeren har vi på bygg.no lagt ut en rekke meldinger om at det er tildelt mange nye, store kontrakter – og vi vet at mer er på vei. Både arkitekt- og rådgiverbedrifter ansetter nye medarbeidere – og det samme gjør leverandørene og entreprenørene.

I høst er det igjen duket for en stor Bygg Reis Deg-messe (19. - 23. oktober). Den store nyheten på messen denne gang er at det også blir satset mye på anlegg og infrastruktur. Det har lenge vært vekst i anleggsmarkedet, men nå kommer også byggmarkedet for fullt.

Byggeindustrien har hatt et meget godt 1. halvår – og vi tror at det skal bli en god fortsettelse også utover høsten. Trafikken på våre nettsider har vært meget god gjennom hele sommere. Det at vi kontinuerlig oppdaterer sidene betyr selvsagt mye.

Selv gjennom sommerukene har vi fått mange tips og telefoner til redaksjonen. Mange av disse sakene skal nå følges opp. Det er først fra denne uken at det igjen er normal virksomhet på kontorene våre.

Vi ønsker alle en hyggelig ettersommer og høst.