GK Norge kjøper Jørstad Drift AS

GK Norge AS har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i Jørstad Drift AS.

Eier og daglig leder i Jørstad Drift er opptatt av å videreføre Jørstad, og trygge flest mulig arbeidsplasser. Ved å få inn GK på eiersiden i selskapet, skal dette  bli ivaretatt på best mulig måte.

For noe over en måned siden gikk Jørstad AS konkurs, og gjenomoppsto som Jørstad Drift AS.

Jørstad har gjennom mange år bygget opp en solid merkevare i Østlandsområdet. Virksomheten ble etablert på Lillehammer i 1954, og har de siste årene vært eiet og blitt drevet av Geir Fjerdumsmoen. Jørstad består av 130 ansatte fordelt på 7 avdelinger i Hedmark og Oppland, med hovedkontor på Lillehammer.

GK har en uttalt ambisjon om å være ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift, og med dette oppkjøpet styrkes kompetansen og kapasiteten innenfor rørfaget. Fra før er GK landets og distriktets ledende entreprenør innen ventilasjon, automasjon og kuldeteknikk.

Jørstad har gjennom en rekke spennende leveranser over mange år vist at de behersker det rørfaglige området. Driftssikkerhet og energiøkonomi har ligget til grunn i Jørstads leveranser, og dette er også nøkkelord som sammenfaller med GK sine verdier. Særlig tror vi markedet innenfor effektive og miljøvennlige energiløsninger i boliger og næringsbygg vil vokse framover, og i den sammenheng er kompetanse innenfor rørfaget en viktig brikke.

Jørstad vil drives videre som et datterselskap i GK Norge AS, under merkevaren Jørstad. Geir Fjerdumsmoen vil fortsette i selskapet.

Satser på nytt med Jørstad

Kroken på døra for Jørstad