Åpnet nytt varehus med finnerlønn på 100.000 kr

Fredag delte BYGGmax ut 100.000 kroner og åpnet sitt 18 varehus i Norge. Finnerlønnen ble delt ut til Gunnar Jobsen som hadde tipset om tomten til det splitter nye byggevarehuset.

Tidligere i år gikk BYGGmax ut med en finnerlønn på 100.000 kroner til personer som kunne finne et egnet lokale som fører til kontrakt på bygg, eller tomt. Gunnar Jobsen (66) fra Arendal var rask og løsningsorientert, og tipset om tomten på Stoa Øst i Arendal. Fredag kunne han motta den verdifulle sjekken, samtidig som ordføreren Torill Rolstad Larsen kunne erklære varehuset for åpnet ved å sage over planken.

—Jeg holder på å bygge ny hytte på Tromøy, så der skal nok finnelønnen få bein å gå på. BYGGmax får nok tilbake både finnerlønnen og mer til, sier Gunnar Jobsen.

Siden BYGGmax etablerte seg i Norge i 2007, har 18 varehus blitt åpnet. Fra å være en liten aktør ønsker BYGGmax nå å ta ytterligere markedsandeler fra de etablerte kjedene.

- Vår ambisjon er å starte opptil 35 nye byggevarehus i Norge og nå er vi ikke langt unna, sier administrerende direktør i BYGGmax, Magnus Agervald og legger til:

- Vi fortsetter letingen og har flere sjekker å dele ut til tips om aktuelle tomter og bygg.

Kun én person kan få finnerlønnen i hvert område, så her gjelder først-til-mølla-prinsippet. For å få finnerlønnen må det være en spesifikk tomt eller bygning (ikke tips om et område), som BYGGmax ikke allerede har funnet selv. Det er først og fremst egnete lokaler som står på ønskelisten hos BYGGmax, men tomter kan også være aktuelt. Lokalene må være rundt 1800 kvm store med et uteareal på 6-8000 kvm, og tomtene må være mellom 8 – 10 000 kvm. Vinnersjansen i denne aktiviteten er særdeles stor i forhold til spill som tipping eller lotto. Her kreves kun gode tips som fører frem til kontrakt på nytt lokale eller tomt. Det handler om initiativ og kunnskap om tomter i ditt nærområde.