Nyansatt leder i ny TESS-region

Ivar Gram Klette (38) er ansatt som daglig leder og regionsjef i TESS Rogaland as.

Både Klette og den nye TESS-regionen var i virksomhet fra 1. juli 2011. Regionen omfatter 9 TESS servicesentre i Rogaland og Vest-Agder.

Regionsjef Ivar Gram Klette er diplomøkonom fra Rogaland Markedshøyskole og har juridisk grunnfag fra UiB. Nå er ambisjonene deltids MBA ved Heriot-Watt University.

Klette har mange års ledererfaring fra retail- og servicebransjen. Hovedfokus har vært salg, kundeservice og virksomhetsutvikling. De første årene i karrieren var konsentrert om markedsaktiviteter, utvikling og ledelse i treningssenter og senere Sport 1, moteorienterte sportsbutikker. I CV-en finner vi også navn som Shell Marketing AS (Select) og Travel Retail Norway AS som er Duty Free- operatør på de fem største lufthavnene i Norge.

Klette er gift, har 3 barn og bor i Sola. Mye av fritiden tilbringer han på sykkelsetet, når ikke jaktsesongen er i fokus.

Kunder og medarbeidere
Kunder og medarbeidere er i fokus for sjefen i den nye TESS-regionen.
– Jeg er sterkt opptatt av medarbeiderorientert ledelse, og regionen kommer til å bli en hyppig bruker av det brede faglige kurstilbudet TESS har internt. Samtidig vil vi aktivt hente ut aktuell kompetanse som finnes i de andre regionene. Servicesentrene i den nye regionen har med seg et solid grunnlag, så med samkjøring og mer skolering skal vi fortsette utviklingen. Målet er å være best, og vi skal være den foretrukne leverandøren i regionen, understreker Gram Klette. Med en stor bredde i kundeporteføljen ser han for seg mange utfordrende og spennende arbeidsdager.

TESS-region sør i landet
1. juli ble servicesentrene til TESS som ligger sør i landet, samlet i en ny region. Navnet er TESS Rogaland as. Regionen har sete hos TESS Stavanger i Tananger.

Den nye regionen omfatter servicesentrene i Rogaland fylke og Farsund og Flekkefjord fra Vest-Agder.

De ni servicesentrene i den nye regionen er: TESS Bryne, TESS Dusavik, TESS Egersund, TESS Farsund, TESS Flekkefjord, TESS Kverneland Partnershop, TESS Sandnes, TESS Schlumberger Partnershop og TESS Stavanger.