Bravida og Philips Healthcare starter Skandinavisk samarbeid

Bravida og Philips Healthcare har inngått en samarbeidsavtale i Norge, Danmark og Sverige. Bravida vil fra nå være ansvarlige for el-, vvs- og ventilasjonsarbeid, i forbindelse med installering og montering av Philips Healthcare sitt avanserte sykehusutstyr.

Bravida vil ta hånd om installasjonsrelaterte tjenester, også for nøkkelferdige løsninger, for Philips Healthcare.

– Bravida skal være med fra planleggingsfasen og vil tilby sykehusene en helhetsløsning, som inkluderer all konstruksjon. Vi ser frem til samarbeidet med Philips, og har store forhåpninger til at det kommer til å lede til omfattende bestillinger i Skandinavia, sier Øystein Svendsen, salgssjef Norge.

Philip Healthcare har i dag utstyr på stort sett alle sykehus i Skandinavia, og er en av de ledende aktørene innen avansert sykehusutstyr.

– I samarbeidet med Bravida får vi en partner som gjør det mulig for oss å fokusere hundre prosent på vår kjernevirksomhet. Vår virksomhet krever at vi har rett kompetanse uansett geografisk plassering, noe Bravida har, sier prosjektansvarlig Peter Mylly i Philips Healthcare.

Bravida har de siste årene arbeidet med et titalls store sykehus i Skandinavia, som for eksempel; Ahus sykehus i Norge, Danderyds sykehus i Sverige og Herlev sykehus i Danmark. Bravida er også store innen teknisk eiendomsdrift for sykehus i Sverige og ivaretar driften av flere regionsykehus, fra Skåne til Norrland.