Intern byggeleder til logistikkavdelingen

FirmaAdecco for Bolig Partner as
Fylke
Søknadsfrist07.08.2011

Trives du i byggebransjen og kunne tenke deg en administrativ stilling?

 

Vi søker nå 1-2 medarbeidere til vår logistikkavdeling.

Din stillingstittel vil være saksbehandler logistikk. Det betyr i praksis at du fungerer som en byggeleder med ansvar for å koordinere hele leveransen til byggeplass fra hovedkontoret på Hamar. Når prosjekteringsavdelingen er klare med tegningene vil du ta over med kalkulasjon av prosjektet og følge leveransen frem til ferdig levering. BoligPartner har utviklet et nytt kalkuleringssystem som gjør det enkelt å følge prosessen fra prosjektering/tilbud til levering.

 

Du vil jobbe i et miljø med ni kollegaer på logistikk, tett samarbeid med prosjekteringsavdelingen og daglig dialog med distriktskontorer, forhandlere og leverandører. BoligPartner har en bred kompetanse internt, og det er mulighet for faglig utvikling. Den vi søker har byggteknisk bakgrunn og gjerne noen års praktisk erfaring fra byggeplass. Arbeisted er i nye lokaler på Tjuvholmen, sentralt plassert i forhold til Mjøsa, Hamar sentrum og offentlig kommunikasjon.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver. Ta gjerne kontakt med undertegnede for mer informasjon.

 

Kontaktinfo:

Monica J. Moen Riste Seniorrådgiver Adecco Select (+47) 990 13 015 monica.riste@adecco.no

 

Søk her

https://www.webcruiter.no/WcMain2/CvJobRespond1.aspx?oppdragsnr=1097321842&company_id=275873369&culture_id=NB-NO

Vis flere stillinger: