stor

Anleggsleder asfalt Hamar

Veidekke Industri AS er et datterselskap av Veidekke ASA og omsetter for ca. 3 mrd.kroner i året og har i overkant av 1200 ansatte. Vi er Norges største asfaltentreprenør, en ledende produsent av pukk og grus, en betydelig aktør innen drift og vedlikehold av offentlig veinett og vi gjenvinner næringsavfall.

Veidekke Industri leverer asfalt i hele landet og er den ledende asfaltentreprenøren i Norge med rundt 30 asfaltfabrikker. Vi utfører store oppdrag for Statens vegvesen, kommuner og private næringsaktører, men også mindre asfalteringsjobber for boligsameier og private kunder. Asfaltvirksomheten utgjør største delen av Veidekke Industri, i 2009 ca. 70 % av den samlede omsetningen.

Veidekke Asfalt Region Øst omfatter Distrikt Hedmark og Distrikt Buskerud/Oppland. I tillegg har vi en egen avdeling for kaldaktiviteter som utfører asfaltfresing over hele landet og en avdeling for overflatebehandling/ legging av kaldasfalt på grusveger. Regionen omsetter for kr. 300 mill og har 125 ansatte. I regionen er det fem asfaltfabrikker med et stort produksjonsvolum i tillegg til en mobil fabrikk i Østerdalen. Region Øst er en betydelig aktør innen asfaltering med en høy markedsandel.

FirmaVeidekke
FylkeHedmark
SøknadsfristSnarest

 

Arbeidsoppgaver

• Oppfølging av avdelingens entrepriser til Statens vegvesen og kommuner, samt oppdrag for entreprenører og private.

• Oppfølging av HMS/KS

• Kalkulasjon, budsjett og prognoser

• Planlegging

* Personalansvar

 

 

Ønskede kvalifikasjoner

• Relevant teknisk utdanning er ønskelig

• Lang og relevant praksis kan kompensere for manglende formell utdanning

• Gode datakunnskaper

• Flytende norsk muntlig og skriftlig

 

 

Egenskaper

? Initiativrik og handlekraftig

? Selvstendig og strukturert

? Utadvent og omgjengelig

? Gode lederegenskaper

 

 

Søknadsfrist Snarest

Ansettelsestype Fast ansatt

Antall stillinger 1

Stillings % 100

Tiltredelsesdato Snarest

Kontaktperson Knut Anders Moland

Telefon kontaktperson 900 50 570

 

 Søk her

http://stillinger.veidekke.no/Recruitment/VA_APP_EXT_VEIDEKKE.aspx?qs=r6mIbPNCJa4diBSzVZIkfCx1Wq6jdPjO5gKlPR5ZHoYQq7+Qkd85pEq4ysFxBl5zszAB9tGQw7Sa9C/qJXJA/DTVm4VqoLhra/yTNuUORw9iEJOeGgG3YlCJE8LLAAKh5DcZmM/CfMc=

Vis flere stillinger: