Konsernregnskapssjef

Gjennom flere tiår har Capus’ partnere og rådgivere opparbeidet en tung kompetanse innen rekruttering av kandidater til spesialist- og lederstillinger. Capus jobber langsiktig og er i dag en av de ledende miljøer innen sin bransje. Vi har svært god kompetanse om arbeidsmarkedets beskaffenhet og er spesialister på prosessen som leder frem til ansettelse. Vi behandler alle individuelt – kunden – kandidaten og sågar oppdraget. Likevel ligger den økonomiske gevinsten i at vi gjør dette hver dag – vi kan faget vårt og er vant til å lykkes!

 

Peab er et entreprenørselskap med virksomhet innen næring, bolig, boligutvikling, anlegg og industri. Peab Norge har nærmere 1000 medarbeidere og omsetter for ca. NOK 2,5 milliarder. Peab Norge er et heleid datterselskap av Peab AB, som har virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Peab-konsernet omsetter for SEK 38 milliarder og har 14000 ansatte.

FirmaPeab Norge AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Spennende utfordring som konsernregnskapssjef i et av Nordens ledende entreprenørselskaper

 

Du vil som konsernregnskapssjef få betydelig ansvar og påvirkningskraft, i hovedsak gjennom overordnet ansvar for et helhetlig konsernregnskap med skatt. Du vil også være en sterk bidragsyter i oppbygging og videreutvikling av regnskaps- og rapporteringsfunksjonen for Peab-konsernet i Norge. I tillegg vil du være en ressurs i regnskapsfaglige problemstillinger på selskaps- og konsernnivå.

 

Peab er i sterk vekst og tilbyr spennende og utfordrende oppgaver med stor grad av selvstendighet. Du blir en del av et ekspansivt og positivt arbeidsmiljø med meget kompetente kollegaer. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter for den rette personen.

 

Du har høyere utdannelse innen revisjon/regnskap/økonomi, og minimum fem års relevant arbeidserfaring, gjerne med revisjonserfaring fra bygg- og anleggsbransjen på konsernnivå. Det er viktig at du er strukturert og løsningsorientert samtidig som du har gode sosiale egenskaper. Har du i tillegg stor arbeidskapasitet og pågangsmot, samt er faglig interessert i revisjon og regnskap, er du den vi søker etter!

 

For ytterligere informasjon vedrørende stillingen, vennligst kontakt Capus ved Partner Svein I. Sørensen på tlf. 95 00 99 83 eller HR-rådgiver Marit Sandaaker på tlf. 22 94 11 18. For å komme i betraktning til stillingen må du benytte linken "Søk her". Du skal der fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV. Søknadsfrist: Snarest

 Søk her: http://capus.websys-rekruttering.no/wsr_Recruitment?rId=54108ACC2F841FDAEF0226FBBAE83EF0

Vis flere stillinger: