Sivilingeniør / ingeniør - tunnelteknologi og geodesi

Bever Control AS utvikler og leverer avanserte databaserte systemer til styring og navigasjon av maskiner for tunnelboring. Våre systemer leveres til ledende utstyrsleverandører på verdensmarkedet. Vi har tett samarbeid med ledende fagmiljøer i Norge og blir oppfattet som pionerer på flere områder. Bedriften har god økonomi og god ordreinngang. Ca 50% av våre ressurser brukes innenfor FoU og produktutvikling. Våre nyeste systemer har fokus på integrerte løsninger med god digital dataflyt fra byggherre til entreprenør. Forbedret produksjonsstyring i tunnel er sentralt. Vi er inne i en ekspansjonsperiode nasjonalt og internasjonalt med spennende muligheter. Foruten Skandinavia har vi for tiden aktivitet i Hong Kong, Chile, Brasil, Canada.

FirmaBever Control AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Har du interesse for og kompetanse innenfor geodesi, tunneldrift, navigasjon, moderne totalstasjonsnavigering og PC programvare og i tillegg bakgrunn fra universitet eller høgskole? I så fall har du nå mulighet til å få ansvar for vår strategisk viktige Bever Team Windows programvare som er en effektiv programvare for entreprenørene. Bever Team sikrer god planlegging, god dataflyt, rapportering av kvalitet, massemengder og andre viktige måleparametere. Produktet er utviklet av vårt in-house utviklingsteam.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil få produktansvaret for vår Bever Team programvare. Dette er en spennende mulighet for å utforme videre produkt strategi, posisjonering og teknisk produktutvikling. Du vil jevnlig ha kontakt med kunder hos entreprenør og byggherre og styrke og vedlikeholde bedriftens kontaktnett i bransjen. Vår support er basert på assistanse ute på anlegg eller via internett. Du vil jobbe sammen med vårt interne utviklingsteam som er verdensledende på dette feltet. Du vil videreutvikle kursmateriell, utforme kursplaner og kursopplegg for våre kunder. Du vil også jobbe med å supportere, igangsette og foreslå forbedringer til andre produkter og teknologier som Bever Control leverer.

Reising i Norge og utland må påregnes.

 

Ønsket kompetanse og erfaring

Vi ser for oss at du kjenner deg igjen innenfor et eller flere av disse kompetanseområdene:

• Geodesi og maskinstyring

• Bransjeerfaring fra moderne tunnelbygging

• God datakompetanse, genuin PC interesse og interesse for Windows basert programvare

• Gjerne kjennskap til programvare som Novapoint, Gemini, Geo/SBG eller andre verktøy som benyttes i anleggsbransjen

• Forståelse for navigasjon, bruk av totalstasjoner for landmåling, 3D og 2D konstruksjonsunderlag og geometri

• Interesse for digital dataflyt og digitale konstruksjonsmodeller

 

Nødvendige egenskaper

• Utadvendt

• Like å selge

• Teknisk interessert

• Fleksibel

• Være villig til å reise både i Norge og utland

• Like å ferdes ute på anlegg

• God på skriftlig og muntlig kommunikasjon i Word, Power Point, e-mail

 

Vi tilbyr

Interessante faglige utfordringer, muligheter til å påvirke egen stilling og produkter, uformelt miljø, gratis parkering, gode forsikringsordninger, pensjonsordning samt bonusordning.

 

Kontaktinformasjon

Marius Hauki, daglig leder. Tel: 900 51 666, e-post: marius.hauki@bevercontrol.com

Henvis til BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: