Vil skape interiørmagi

Philips inngår i disse dager et nytt samarbeid med det danske selskapet Kvadrat Soft Cells. Sammen skal de to selskapene utvikle innovative og lysende tekstilpaneler til verdensmarkedet.

Det nye samarbeidet mellom Philips og Kvadrat Soft Cells skal kombinere Philips sin ekspertise innen belysning med Kvadrat Soft Cells sin kunnskap om lydabsorbering.

- Gjennom å integrere Philips’ LED-lys med Kvadrat Soft Cells sine akustiske paneler, får interiørarkitekter og belysningsspesialister mulighet til å bruke lys og tekstiler på en helt ny måte i sitt arbeid. Takket være det store utvalget av Kvadrat-tekstiler og det brede spekteret av farger blant Philips’ LED-lys, kan man effektivt skape en varm og trivelig atmosfære i hvilket som helst rom, , heter det i en melding fra selskapne.

Kombinasjonen av integrerte LED-lys og panelenes tekstur fører til et bedre og mer lyddempet arbeidsmiljø, samtidig som opplevelsen i ulike salgslokaler kan forbedres gjennom å vise dynamiske og visuelle effekter.

- Philips er svært glade for det nye samarbeidet med Kvadrat Soft Cells. Sammen skal vi utvikle belysningsløsninger som tilbyr brukeren et uendelig utvalg av effekter og stemninger. Samarbeidet gir oss også muligheten til å kombinere lys med akustisk kontroll, noe som ytterligere forsterker stemningsopplevelsen, sier Leon van de Pas, General Manager i Philips Large Luminous Surfaces.

- Philips er en naturlig samarbeidspartner for oss, spesielt siden begge selskapene er lidenskapelig opptatt av å fremme velvære og utvikle løsninger som påvirker mennesker i en positiv retning. Gjennom dette samarbeidet har vi utviklet dekorative løsninger som gir liv til rom. Philips sine LED-lys, integrert med Kvadrat Soft Cells sine paneler, gir belysningseksperter og arkitekter full fleksibilitet til å skape den stemningen de selv ønsker, sier Henrik Holm, administrerende direktør i Kvadrat Soft Cells.

Som følge av samarbeidet har Philips utviklet flere nye belysningsløsninger, som kan skreddersys til å reflektere stadig skiftende stemninger. Gjennom Kvadrat Soft Cells sine paneler dempes også støy og ekko. Soft Cellsene er laget med patentert aluminiumsramme, og en skjult spenningsmekanisme.