Unicon i nøddrift etter storflom

Unicon ferdigbetong i Norge og Danmark starter opp i dag i nøddrift. De administrative IT systemene for ordrebehandling, logistikk og mailkommunikasjon er slått ut etter at flom i Kjøbenhavn i helgen har ødelagt servere.

 

”Alle Unicons fabrikker er i drift gjennom lokale produksjonssystemer og nøddriftprosedyrer” sier adm.dir. Stein Tosterud ” og utskrifter av planlagte leveranser for i dag er hentet ut og fordelt til fabrikkene. Våre kundesentre og salg-/kontaktpersonell er åpne for telefonhenvendelser og kvalitetssikring av at data for dagens leveranser er korrekt."

 

Det arbeides med å finne løsninger for å få de administrative styringssystemene opprettet på andre servere, men så langt arbeides det med utgangspunkt i at dette kan ta flere dager.

 

"Vi arbeider også aktivt ut mot våre kunder i dag for å gjøre dem kjent med situasjonen og sikre at våre data er riktig" fortsetter Tosterud, og sterkt beklager den force majeur situasjon som er oppstått. " Vi vil gjøre vårt ytterste for å redusere negative effekter for våre kunder, og håper på et godt samarbeid i en vanskelig situasjon" avslutter han.