Unicon mot normal drift igjen

Unicon har mandag 4. juli kjørt i nøddrift etter vannskader på servere fra regnskyllene i Kjøbenhavn lørdag. Tirsdag 5. juli autostarter likevel Unicon leveransene etter at serverne mandag kveld er igang, og alle kundesentre har oppdatert endringer i leveransene siden lørdag.

 

- Vi takker våre kunder for respekt og positivt samarbeid i dag, sier adm.dir. Stein Tosterud. Det ble en vellykket dag i nøddrift med stor innsats fra medarbeidere og transportører. Den gode samarbeidstonen vi har opplevd i dag er en av mange grunner til at vi stortrives i bygg- og anlegg, og slikt samarbeid er en forutsetning for gode leveranser.

Hele serverparken for Unicons administrative styringssystem, logistikk og mail har vært nede hele mandagen, men er mandag kveld igjen i drift for oppstarten i morgen. Transportforholdene i København etter flommen er så dårlige at vi har hatt problemer med å få frem nye servere, men vitale deler er i dag skiftet og vi er igang igjen. Kunder kan nå benytte de vanlige arbeidsverktøyene for bestilling og bekreftelser.

- Det er et uvanlig stort trykk i markedet nå mot ferien, og vi trenger all systemstøtte vi kan få for å levere til riktig tid i dagens situasjon og trafikkbilde, sier Tosterud, og setter tommelen opp for en god tirsdag.