BoligPartner ekspanderer

Det foregår i disse dager store endringer i BoligPartner sitt forhandlernettverk.

- Vi har tatt strategiske beslutninger i forhold til å øke og fortette forhandlernettverket i Norge, sier administrerende direktør Gunnar Wedvik.

- Vi har opplevd en enorm søkning mot å bli forhandler av BoligPartner sine hus. En av grunnene er aktørers behov for å knytte seg til et konsept som kan ivareta de offentlige- og privatrettslige krav som morgendagens samfunn vil kreve av alle aktører i byggebransjen, fortsetter Wedvik.

Stor pågang av nye forhandlere
- Vi har i denne omgang konsentrert oss om å skifte ut og å fortette forhandlernettet vårt på Vestlandet og i Trøndelag. Vi har sammen med tidligere forhandlere bygd opp en sterk merkevare i disse områdene. Dette høster vi nå fruktene av. Interessen for å starte som forhandler er meget stor og vi jobber nå med ca 25 nye potensielle forhandlere, informerer forhandlersjef Rune Deglum.

- Vi vil inngå forhandleravtale med flere av disse allerede før ferien. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med prosessen vi nå gjennomfører, sier forhandlersjefen.

Positivt marked gir salgsøkning
- Det er svært hyggelig å registrere god aktivitet i markedet.

Det medfører at kontraktene nå strømmer inn. Spesielt hyggelig er det å registrere at prosjekter som tidligere har gått litt trått nå selger som varmt hvetebrød, sier markedsføringssjef Gunn Furulund Haugen.

- På egne distriktskontorer ligger vi an til å gjøre det beste salgshalvåret på veldig mange år og vi forventer en salgsøkning på drøye 30 prosent i forhold til fjoråret, fortsetter markedsføringssjefen.

Like gode utsikter til høsten
- Vi går nå inn i sommerferien med vind i seilene. Vi tror med sikkerhet at vi med denne farten vil fortsette den positive utviklingen også utover høsten. Nye byggeprosjekter vil bli lansert, vi skal aktivt inn på hyttemarkedet og vi skal fortsette å bygge ut vårt forhandlernettverk. Vi går spennende tider i møte, avslutter markedsføringssjefen.