Mestergruppen overtar Reemyra Handel

Mestergruppen styrker sin markedsposisjon i Midt-Norge gjennom kjøp av 100 prosent av aksjene i Reemyra Handel AS på Skogn i Nord-Trøndelag.

Byggeriet Reemyra Handel ble etablert i 2009 av eierne bak Kjølen og Nydal Bygg AS. Eierne, med Magne Nydal i spissen, har imidlertid besluttet å konsentrere seg om sin byggmestervirksomhet og den økende oppdragsmengde som markedet i Trøndelag etterspør.

– Vi må samtidig innrømme at det har vært utfordrende å gi handelsvirksomheten nok oppmerksomhet i oppbyggingsfasen, sier Magne Nydal som er svært fornøyd med at Mestergruppen og Heimdal Sag overtar selskapet.

– Mestergruppen styrker med dette oppkjøpet sin posisjon i Trøndelag hvor kundene allerede er mange, men hvor vi nå også styrker servicegraden i forhold til huskjedekundene spesielt. Reemyra Handel sitt anlegg og sortiment er spesielt tilpasset behovet til de profesjonelle kundene og både hentefunksjon og lokal distribusjon vil kunne skje med presisjon og nøyaktighet slik en byggmesterkunde trenger det for å bygge rasjonelt, sier Tore Gulliksen som er konserndirektør i Byggeriet Proff hos Mestergruppen.

Oppkjøpet skjer via Mestergruppens datterselskap Heimdal Sag som samtidig nyåpner sitt anlegg i Trondheim. Dette anlegget fremstår nå med ny butikk og proffsenter inklusive ”drive through” på lageret slik at materialer kan lastes tørt og uforstyrret for annen kundetrafikk på anlegget. Nyansatt regionsjef Even Bohlin Nordgård gleder seg til å hilse alle kunder velkommen til et flott nytt anlegg inklusive anlegget på Reemyra handel som bare vil forsterke satsningen i Trøndelag.

Heimdal Sag overtar Reemyra handel i starten på juli måned.

Mestergruppen AS er et av Norges ledende byggekonsern og omsetter årlig for ca 2,3 milliarder kroner. Konsernet har nå 18 eide selskaper og avdelinger i Norge i tillegg til medlemmene i huskjedene Mesterhus og Systemhus samt byggevarekjeden Byggeriet, til sammen over 300 aktive medlemmer.