Prosjektledere

Buer Entreprenør As er et selvstendig entreprenørselskap i BackeGruppen med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Telemark og Søndre Vestfold. Vi utfører betong- og tømmerarbeider med egne ressurser. Buer Entreprenør har med sine 100 ansatte base i kontoret i Skien og har en forventet omsetning i 2011 på 250 millioner kroner.

Vi vektlegger sterk tilknytning til lokalmiljøet, noe som gir nærhet til kundene og korte beslutningsveier. Hos oss vil du raskt få utfordrende og varierte oppgaver, og du får jobbe tett med den lokale ledelsen. Vi har stor bredde innen kunder og oppdrag, og et åpent og uformelt arbeidsmiljø. Vi kan også tilby gode muligheter for faglig og karrieremessig utvikling: Gjennom BackeGruppens BackeSkolen sørger vi for faglig oppdatering og sertifisering av våre ansatte, og tilbyr lederprogrammer som bidrar til kompetanseutvikling og deling av erfaringer på tvers av konsernet.

FirmaBuer Entreprenør AS
Fylke
Søknadsfrist05.08.2011

 

Buer Entreprenør rigger for vekst! Vi søker derfor etter Prosjektledere

 

Som prosjektleder vil du ha ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter, herunder produksjonsplanlegging, økonomi, kvalitet, SHA, ressurs- og mannskapsplanlegging og personalledelse. Du vil ha utstrakt kontakt med kunder, myndigheter og rådgivere.

 

Vi søker etter sivilingeniør/ingeniør med noen års erfaring som anleggsleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen. Stillingen rapporterer til driftssjef.

 

Vi legger stor vekt på å ha dyktige, selvstendige og erfarne ledere knyttet til våre prosjekter.

 

Vi ser etter deg som:

 

•Er målrettet, serviceinnstilt, ryddig og systematisk.

•Har stor arbeidskapasitet.

•Er tydelig i dine beslutninger og din kommunikasjon.

•Arbeider selvstendig og liker utfordringer.

 

I tillegg vil følgende bli vektlagt i vurdering av søkerne:

 

•Personlig egnethet for stillingen

•Erfaring med prosjekterings- og byggeprosesser

•Gode samarbeidsevner

 

For ytterligere informasjon om stillingen og selskapet, ta kontakt med Sondre Larsen (934 05 195 / sondre@ssg-nordic.com) eller daglig leder i Buer Entreprenør AS, Truls Moen (481 39 421 / truls.moen@buer.no).

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

 

Søknad med CV merket aktuell stilling sendes snarest og innen 5. august 2011 til sondre@ssg-nordic.com.

Vis flere stillinger: