Forskningssjef - Energi og arkitektur

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, spesialrådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi tilbyr spisskompetanse innen fagområder som arkitektur, bygningsfysikk, forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger, vannforsyning og annen infrastruktur. Våre medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

FirmaSINTEF Byggforsk
Fylke
Søknadsfrist02.09.2011

 

 

Til vår avdeling Energi og arkitektur søker vi

 

FORSKNINGSSJEF

 

Avdelingen

Vi løser utfordringer for kundene våre gjennom oppdragsforskning innenfor fagområdene energi og miljø, arkitektur og teknologi, byggeteknikk og sanitær og våtrom. Vi samarbeider tett med universiteter, offentlig forvaltning og bygge- og anleggsnæringens mange store og små bedrifter og organisasjoner. Avdelingen skaper løsninger for dagens og morgendagens bygde miljø, og består av høyt kvalifiserte medarbeidere innenfor alle avdelingens fagområder, 63 medarbeidere i alt. For mer informasjon, se www.sintef.no/byggforsk.

 

Arbeidsoppgaver

Som forskningssjef skal du ivareta den faglige, personalmessige, administrative og økonomiske ledelsen av avdelingen. Du har ansvar for at avdelingens kompetanseprofil og innsats er framtidsrettet og stemmer med kundens behov. Samarbeid med andre relevante fagmiljøer, internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt, er en svært viktig del av lederoppgaven. Du inngår i ledergruppen ved SINTEF Byggforsk og har sammen med dine kolleger og konserndirektør ansvar for utvikling og realisering av konsernområdets mål og strategi.

 

Kvalifikasjoner

Du er en leder med viten og vilje som har respekt for ledelse som fag. Sammen med oss skal du realisere SINTEFs strategi og lede i samsvar med våre grunnverdier ærlighet, raushet, mot og samhold.

•   Du har solid faglig kompetanse, høyere utdannelse og ledererfaring

•   Du har gjennomføringsevne og er god til å bygge og lede team bestående av høyt kvalifiserte medarbeidere

•   Du har god innsikt i byggenæringens utfordringer og har et godt kontaktnett i markedet

•   Du evner å tenke og handle helhetlig i forhold til strategi og forretning

 

Vi tilbyr

•   Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

•   Et aktivt og inspirerende miljø

•   Lønn etter avtale, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid

 

Stillingen er lokalisert i Oslo.

 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt gjerne konserndirektør Hanne Rønneberg, tlf. 92851585, eller forskningssjef Kim Robert Lisø, tlf. 90671435.

 

Søknadsfrist 2 september 2011. Søknad sendes elektronisk via søknadsskjema på www.sintef.no/jobb

Vis flere stillinger: