Fusjonsplan mellom NEAS ASA og F Holm AS

Styrene i NEAS ASA og F Holm AS signerte den 10. mai 2011 en felles fusjonsplan for fusjon av selskapene. Det vises i denne forbindelse til børsmelding av 10. mai 2011.

Ved gjennomføring av fusjonen vil F Holm AS bli innfusjonert i NEAS ASA. Fusjonen skal skje som en vederlagsfri fusjon mellom morselskapet NEAS ASA og det heleide datterselskapet F Holm AS.

Fusjonsplanen har blitt forhåndsmeldt til Foretaksregisteret i samsvar med reglene i allmennaksjeloven § 13-24 2. ledd nr. 4. Registrering av fusjonsplanen i Foretaksregisteret fant til orientering sted den 14. mai 2011. Den felles fusjonsplanen med vedlegg er i tillegg også sendt ut til samtlige aksjonærer i NEAS ASA.

På bakgrunn av ovennevnte har styrene i NEAS ASA og F Holm AS, den 20. juni 2011, truffet beslutning om å vedta fusjonen i samsvar med den felles fusjonsplanen.

Styrenes vedtak av fusjonsplanen er endelig. Fusjonsplanen skal i samsvar med reglene i allmennaksjeloven § 13-24 ikke behandles av selskapenes generalforsamlinger.

Fusjonsbeslutningen vil umiddelbart bli meldt til Foretaksregisteret. Ikrafttredelse av fusjonen vil skje etter utløpet av kreditorfristen på to måneder.