Prosjektledere og Anleggsledere

Backe Østfold AS er et tradisjonelt entreprenørselskap med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Østfold og søndre Akershus. Vi utfører betong- og tømmerarbeider med egne ressurser. Selskapet har en forventet omsetning i 2011 på 200 millioner kroner, og har 60 ansatte. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad.

FirmaBacke Østfold AS
FylkeØstfold
Søknadsfrist01.07.2011

Vi har økende oppdragsmengde og rigger for vekst, og søker etter;

 

PROSJEKTLEDERE og ANLEGGSLEDERE

 

 

PROSJEKTLEDERE

Som prosjektleder vil du ha ansvar for planlegging og gjennomføring av dine prosjekter. Herunder produksjonsplanlegging, økonomi, kvalitet, SHA, ressurs- og mannskapsplanlegging og personalledelse. Du vil ha utstrakt kontakt med kunder, myndigheter og långivere.

Vi søker etter sivilingeniør/ingeniør med noen års erfaring som anleggsleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen. 

Stillingen rapporterer til daglig leder. 

 

ANLEGGSLEDERE

Anleggsleders oppgaver vil være: Planlegging, styring og kontroll av virksomhet på byggeplass. Personalansvar for prosjektets medarbeidere. Oppfølging av kvalitet,  framdrift og sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. 

Vi søker etter person med med sivilingeniør- eller ingeniørutdanning eller relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet. 

Stillingen rapporterer til prosjektleder.

 

FELLES FOR STILLINGENE:

Vi legger stor vekt på å ha dyktige, selvstendige og erfarne ledere knyttet til våre prosjekter. 

* Du er målrettet, ryddig og systematisk med stor arbeidskapasitet.

* Du bør samtidig være tydelig i dine beslutninger og din kommunikasjon.

* Du er en selvstendig person som liker utfordringer.

 

I tillegg vil følgende bli vektlagt i vurdering av søkerne:

 

* Personlig egnethet for stillingene.

* Erfaring med prosjekterings- og byggeprosesser.  

* Gode samarbeidsevner.

 

Backe Østfold er et selvstendig entreprenørselskap med sterk lokal tilknytning. Som del av et større konsern er vi store nok til å være spennende i bransjesammenheng, samtidig som vi har bevart den lille bedriftsfordelen. Den sterke forankringen i lokalmiljøet gir nærhet til kundene og korte beslutningsveier. Hos oss vil du raskt få utfordrende oppgaver og får jobbe tett med den lokale ledelsen. 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et kunnskapsrikt miljø med gode utviklingsmuligheter. Vi har stor bredde innen kunder og oppdrag. Vårt arbeidsmiljø er åpent og uformelt. 

Vi kan tilby mange muligheter for for faglig og karrieremessig utvikling. BackeSkolen og egne lederprogrammer bidrar til kompetanseutvikling og deling av erfaringer på tvers av konsernet. 

 

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen og selskapet er du velkommen til å kontakte Backe Østfold ved daglig leder Jan Aasekjær på telefon 906 14 849 eller e-post jan.aasekjaer@backe.no

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt. 

 

Lønn og tiltredelse etter avtale. 

 

Søknad med CV merked aktuell stilling bes sendt snarest og innen 01.07.2011 til post.bo@backe.no

Vis flere stillinger: