Steinar Fretheim ny avdelingsdirektør i BE

Steinar Fretheim er ansatt som avdelingsdirektør i Statens bygningstekniske etat. Han skal lede avdelingen for sentral godkjenning. Avdelingen skal holde til på Gjøvik.

- Jeg er glad for å ha fått Steinar Fretheim med i ledergruppen min, sier direktør Morten Lie i Statens bygningstekniske etat.

- Han har allsidig bransjeerfaring fra ledernivå i bedrifter og store konsern og han har hatt et bredt bransjeengasjement. Han kjenner virkeligheten i entreprenørvirksomhet og kan være en styrke for oss i arbeidet vårt for gode bygg for et godt samfunn. Fretheim kommer til oss fra Skanska der han var regiondirektør.

- Steinar Fretheim vil få en utfordrende oppgave med å omstarte godkjenningsavdelingen som nå flyttes til Gjøvik. Det er ikke mange av våre erfarne medarbeidere som blir med. Vi har derfor startet rekrutteringsprosessen og har fått god respons. Derfor vil han få et lag med mange godt velkvalifiserte, nye medarbeidere. Fretheim tiltrer stillingen i september og avdelingen skal være operativ på Gjøvik allerede fra årsskiftet.