Eiendomsrådgiver - Statsbygg, region Midt-Norge

Statsbygg er Norges største statlige eiendomsaktør i sivil sektor med en eiendomsportefølje på rundt 2,7 millioner kvadratmeter til en verdi av ca. 30 milliarder kroner. Statsbygg har en omsetning på om lag 3,3 milliarder kroner og investerer for ca 3 milliarder kroner i nye bygg. Vi driver stedsplanlegging, byggfaglig rådgivning, eiendomsforvaltning og styring av byggeprosjekter. Statsbygg er en forvaltningsbedrift med 830 ansatte, hovedkontor i Oslo og fem regionkontor.

Region Midt-Norge med kontor i Trondheim har ansvar for Statsbyggs eiendommer i Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Nordland til og med Bodø. Totalt forvaltningsareal er ca 387.000 m2 fordelt på ca 89 eiendommer. Region Midt-Norge har tilsammen 67 tilsatte på regionkontoret og eiendommene.

Statsbygg er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA), og vi har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen. Vi vil tilrettelegge for kandidater med spesielle behov forutsatt at krav til kvalifikasjoner og egnethet er oppfylt.

 

Firma
Fylke
Søknadsfrist14.06.2011

Statsbygg Midt-Norge har ledig stilling som eiendomsrådgiver med kontorsted i regionkontorets lokaler i Trondheim sentrum. Stillingen har en selvstendig karakter og et allsidig arbeidsfelt. Eiendomsrådgiveren vil ha en viktig rolle som bidragsyter og rådgiver for eiendomsforvalterne og vil ha et nært samarbeid med alle medarbeidere på kontoret. Eiendomsrådgiveren rapporterer til administrasjonssjefen.

 

 

Arbeidsoppgaver

■Saksbehandling av eiendomssaker

■Utarbeidelse av leiekontrakter i samarbeid med eiendomsforvalter

■Forberedelse av kjøp og salg av eiendommer i regionen

■Rådgivning vedr. kontraktsarbeid og eventuelle andre juridiske problemstillinger

■Foreta husleieberegninger og lage grunnlag for husleiebeslutninger

■Støttefunksjon i forbindelse med anskaffelser kan bli lagt til stillingen

■Stillingsinnholdet kan bli endret

 

Utdanningsnivå

■Høyskole / Universitet, Mastergrad / Siv***

■Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelor grad

 

Personlige egenskaper

■Initiativrik, systematisk og selvstendig

■Serviceinnstilt og fleksibel

■Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

■Godt humør

Arbeidssted

■Erling Skakkes gt. 66,

Trondheim

 

Utdanningsretning

■Juridiske fag

■Utdanningstittel: Jurist eller annen høyere utdanning med jus i fagkretsen - unntaksvis kan meget relevant praksis kompensere for kravet om formell juridisk kompetanse

 

Kvalifikasjoner

■Høyere utdanning fra høgskole eller universitet, fortrinnsvis med juridiske fag i fagkretsen

■God økonomiforståelse

■Gode IKT-ferdigheter

■Kjennskap til offentlig forvaltning og regelverket for offentlige anskaffelser er ønskelig

■Relevant praksis er en fordel

 

Vi tilbyr

■Gode utviklingsmuligheter

■Bedriftshelsetjeneste

■Pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens Pensjonskasse

■Lønn etter Statens lønnsregulativ kode 1434 rådgiver, ltr. 55-65, f.t. kr 440.900,- - 528.600,-. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra bruttolønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse.

■Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og personer med tilretteleggingsbehov.

■Søknad sendes Statsbygg via vår rekrutteringsportal www.statsbygg/Aktuelt/Ledige stillinger innen 13. juni 2011. Kopi av attester og vitnemål ber vi deg ta med ved et eventuelt intervju.

 

Andre opplysninger

■Stillingsbrøk: 100%

■Reiseaktivitet: Anslagsvis 25 reisedager

■Heltid

■Antall stillinger: 1

 

 

Kontaktinfo:

Joar Melting administrasjonssjef 456 15 310 jome@statsbygg.no

 

Søk her:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1063306720&culture_id=NB-NO&company_id=104010&Link_source_id=&use_position_site_header=0

 

Vis flere stillinger: