Betonmast bygger hotell på Larkollen

Betonmast Bygg Østfold har signert en samarbeidsentreprise med Støtvig Hotel AS om utvikling og bygging av første byggetrinn på nye Støtvig Hotel på Larkollen. Arbeidene vil bli påbegynt i juli 2011, og antas ferdigstilt primo 2013. Kontraktssummen er på ca 200 mill inkl. mva.

Første byggetrinn vil omfatte rundt 8.000kvm, inneholdende 93 rom, gode kurs/konferanse- og bankettfasiliteter, samt et spennende aktivitets- og serveringstilbud.

Hotellet vil ligge idyllisk til i Larkollen. Med sine vakre omgivelser og langstrakte strender har eksisterende hotell vært ett av Norges mest tradisjonsrike strandhotel med en sammenhengende drift i over 120 år. Nye Støtvig Hotell vil utnytte og utvikle dette videre til å bli et moderne konferanse- og spahotell, sentralt beliggende til blant annet Rygge Flyplass og Oslo.

- Betonmast Bygg Østfold kom tidlig inn i prosjektet og har fått bidratt betydelig med entreprenørkompetanse i utviklingen. Vi har vært gjennom en spennende fase som nå videreføres med bygging av første trinn og videre utvikling av neste byggetrinn. Støtvik Hotell vil være et meget viktig prosjekt for Betonmast Bygg Østfold, hvor vi virkelig føler at vi har fått bruk for all den utviklings- og planleggingskompetanse vi besitter, forteller daglig leder hos Betonmast Bygg Østfold, Jon Harald Kristiansen.