Byggesaksbehandlere - seksjon byggesak

 

ETAT FOR BYGGESAK OG PRIVATE PLANER

er inndelt i sju seksjoner: - Seksjon byggesak, - Seksjon private planer, Juridisk seksjon, Seksjon Tilsyn, Oppmåling, Kunde og dokumentsenter og Stab.

Hvordan skal vi bygge i Bergen?

Har du lyst til å være en del av et av landets største og mest kompetente fagmiljøer og være med på å utvikle Bergen? - Da har du sjansen nå.

Hvert år behandles mellom 4-5000 saker fordelt på 125 medarbeidere. Her er det høyt tempo, tverrfaglige saksbehandlingsgrupper, utstrakt kontakt med fagmiljøer og kunder. Etaten vil gi deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Her har du muligheten til å skaffe deg en unik kompetanse og bred erfaring i plan- og byggesaker innen byutvikling

FirmaBergen Kommune
FylkeHordaland
Søknadsfrist18.06.2011

Seksjon for byggesak opplever for tiden stor etterspørsel etter sine tjenester.

I forbindelse med dette søker vi etter engasjerte bygningsingeniører med interesse for byutvikling.

Stillingen vil by på mange interessante utfordringer innen ulike typer byggesaksbehandling, veiledning og samarbeid med andre fagmiljøer.

Beskrivelse

 

OPPGAVER:

 

Arbeidsoppgavene er knyttet til behandling av byggesaker etter plan og bygningsloven, samt veiledning.

 

KVALIFIKASJONER:

 

Det kreves utdannelse fra høyskole eller tilsvarende.

Erfaring fra saksbehandling, god kjennskap til plan- og bygningsloven samt erfaring fra tverrfaglig samarbeid vektlegges.

Det vil bli lagt vekt på god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vilje til å forholde seg til store utfordringer knyttet til tidsfrister og produksjon samt god kommunikasjon med våre kunder vektlegges.

 

Generelle Opplysninger:

 

Søknad og vitnemål

 

Vi oppfordrer deg til å søke elektronisk. Hvis du kommer til intervju, tar du med deg godkjente vitnemål. Vi har dessverre ikke mulighet til å returnere innsendte vitnemål. For lærerstillinger må du i tillegg til hovedutdanning spesifisere fag med 10 vekttall/30 studiepoeng eller mer under "utdanning" i det elektroniske søknadsskjemaet.

 

Utdanning i utlandet

 

Har du tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må denne godkjennes av NOKUT.

 

Vi vil ha flere kvinner i ledende stillinger og menn i omsorgsyrker

 

Kvinner oppfordres til å søke selvstendige og ledende stillinger. Menn oppfordres til å søke stillinger der hovedoppgaven er undervisning eller omsorg for barn.

 

Vi ønsker oss nye kolleger med flerkulturell bakgrunn

 

Andelen ansatte med innvandrerbakgrunn hos oss skal gjenspeile sammensetningen av befolkningen for øvrig. Vi vil ha ansatte med innvandrerbakgrunn på alle nivåer i organisasjonen.

 

Vi har gode personalordninger

 

God pensjonsordning, boliglånsordning og ulykkes- og gruppelivsforsikring.

 

Dekning av flytteutgifter etter nærmere regler.

 

Politi- og helseattest

 

Trenger du helseattest for å begynne hos oss, vil det fremgå i den enkelte utlysingstekst. Politiattest må du legge frem hvis du blir ansatt i stillinger knyttet til barn eller personer med utviklingshemming, barnehage, skole og i barneverntjenesten.

 

Offentlig søkerliste

 

Bergen kommune gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli gjort offentlige selv om søkeren har anmodet om å ikke bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Dette følger av offentlighetsloven.

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Trygve Sæle, seksjonsleder

E-post: trygve.saele@bergen.kommune.no

Telefon 5556 6359/951 91 029

Vis flere stillinger: