Prosjektleder - Anleggsleder

er en entreprenørbedrift som utvikler og utfører rehabilitering og ombygging av næringsbygg.Bedriften er et selskap i HUSgruppen AS, hvor søsterselskapet Innomhus AS utfører systeminnredning - himlinger, systemvegger, mobile vegger og datagulv.

Gjennom tett samarbeid i de 2 selskap, har vi et unikt konsept for gode løsninger for våre kunder, basert på tverrfaglig kunnskap og spesialkunnskap mht valg av produkter innen innredningsfagene.

FirmaNæringsHUS as
Fylke
Søknadsfrist15.06.2011

Prosjektledelse/Anleggsledelse - næringsbygg

Vår nye medarbeider skal utvikle vår Avdeling Øst i næringsHUS AS i tett samarbeid med søsterselskapet Innomhus AS medarbeidere.

 

Kvalifikasjoner

Du bør ha utdannelse fra Ingeniørhøgskole/Teknisk Fagskole, og gjerne tilleggsutdannelse innen bedriftsøkonomi. Erfaring fra ledelse av mellomstore prosjekter med kontrakts- og koordineringsansvar for alle fag er nødvendig.

Kunnskap om og erfaring fra ulike entreprisekontrakter vil styrke ditt kandidatur.

 

Egenskaper

Vi utfører mange kontrakter i "Samspillmodell", så evne til samarbeid internt, med kunder, leverandører og rådgivere er vesentlig.

 

Vi ser også gjerne at du har ambisjoner på egne og bedriftens vegne om vekst i markedet.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktig lønn med tilhørende bonusordning, attraktiv forsikrings- og pensjonsordning og bilordning for den rette medarbeider

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Gunnar Størksen

Daglig Leder

Telefon 48019250

Vis flere stillinger: