Dyktige prosjektledere i Osloregionen

MULTIBYGG AS er en entreprenørforretning med virkeområde i Oslo og omegn som utfører de fleste typer byggeoppdrag med hovedvekt på rehabilitering og ombygging. Selskapet ble etablert i 1989 og har i dag ca. 40 ansatte. Budsjettert omsetning for 2011 er kr. 140 millioner. Multibygg er en solid bedrift der arbeidsmiljøet er stabilt og godt.

FirmaMultibygg AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vi ønsker å styrke vår virksomhet og søker nå dyktige prosjektledere i Osloregionen

 

Ansvar og oppgaver

Som prosjektleder vil du ha totalansvar for planlegging og gjennomføring av tildelte byggeprosjekter. Du vil sikre at våre prosjekter gjennomføres på en optimal måte slik at byggherre er fornøyd og alle krav til miljø, sikkerhet og kvalitet er ivaretatt på en god måte.

 

Dine primære arbeidsoppgaver vil være:

• Daglig byggeplassledelse med styring av produksjon, fremdrift og økonomi.

• Styring av kvalitet og HMS iht. Multibyggs rutiner/systemer.

• Kontrahering og styring av underentreprenører og leverandører.

• Kontakt og oppfølging av byggherre, prosjekterende og offentlige myndigheter.

 

Om deg

Stillingen passer for deg med teknisk utdannelse, gjerne bygnings¬ingeniør. Du må ha relevant erfaring, minst 2-3 år, fra lignende stillinger. Det er viktig for oss at du er ansvarsbevisst, at du har en strukturert arbeidsform og at du tør å ta beslutninger.

Stillingen krever at du har god økonomiforståelse. Videre trenger du god innsikt i gjeldende myndighets¬¬krav og forskrifter. Som leder er du en teamplayer med gode kommunikasjonsevner. I forhold til byggherre og leverandører er du en åpen, løsningsorientert og pålitelig samarbeids-partner.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser med varierte arbeidsoppgaver i et trivelig og uformelt miljø. Hos oss har du gode utviklingsmuligheter og får hyggelige kollegaer.

 

Søknad
Er du interessert? Ta kontakt med daglig leder Geir Opedal.
Han kan nås på mobil (913 30 807) eller gjennom e-post (geir.opedal@multibygg.no).

Vis flere stillinger: