Erfaren kalkulatør

MULTIBYGG AS er en entreprenørforretning med virkeområde i Oslo og omegn som utfører de fleste typer byggeoppdrag med hovedvekt på rehabilitering og ombygging. Selskapet ble etablert i 1989 og har i dag ca. 40 ansatte. Budsjettert omsetning for 2011 er kr. 140 millioner. Multibygg er en solid bedrift der arbeidsmiljøet er stabilt og godt.

FirmaMultibygg AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vi ønsker å styrke vår virksomhet og søker nå  erfaren kalkulatør

 

Ansvar og oppgaver

Du vil være vår sentrale ressursperson under kalkulasjonsarbeidet. I samarbeid med våre prosjektledere vil du utarbeide byggebudsjetter som sørger for at Multibygg lykkes i markedet. Dette er en arbeidsplass med gode utviklings- og påvirknings¬muligheter.

 

Dine primære arbeidsoppgaver vil være:

• Utarbeidelse av byggebudsjetter og tilbud til våre byggherrer samt rådgiving ifm. kontraktsforhandlinger.

• Innhenting av tilbud fra leverandører og underentreprenører.

• Etterkalkulasjon samt vedlikehold av ressursbanken.

• Videreutvikling av systemer og rutiner innenfor kalkulasjon / markedsarbeid.

 

Om deg

Stillingen passer for deg med teknisk utdannelse, gjerne bygnings¬ingeniør. Du må ha relevant erfaring, minst 3 år, fra en lignende stilling. Stillingen krever at du har innsikt i gjeldende myndighets¬¬krav og forskrifter. De relevante standarder og kontraktsformer kjenner du godt. Du har god generell IT-kompetanse (Microsoft Office, særlig Excel) og er fortrolig med kalkulasjonsverktøy. Et stort pluss om du har erfaring fra bruk i ByggOffice!

Det er viktig for oss at du har en strukturert arbeidsform og evner å jobbe både selvstendig og i team. Du er selvgående, resultatorientert og leverer som avtalt.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser med varierte arbeidsoppgaver i et trivelig og uformelt miljø. Hos oss har du gode utviklingsmuligheter og får hyggelige kollegaer. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

 

Søknad
Er du interessert? Ta kontakt med daglig leder Geir Opedal.
Han kan nås på mobil (913 30 807) eller gjennom e-post (geir.opedal@multibygg.no).

Vis flere stillinger: