Erfarne sivilingeniører / ingeniører Tekniske systemer - VVS

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 57 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeHordaland
Søknadsfrist08.06.2011

Tekniske systemer er et sterkt voksende forretningsområde i Norconsult Bergen. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi er nå 15 medarbeidere på tekniske systemer og legger opp til sterk vekst i løpet av året. I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med å bygge opp en slagkraftig organisasjon for teknisk prosjektering, som vil forme din egen arbeidsplass og som ønsker faglige og tverrfaglige utfordringer.

 

På kontoret i Bergen er det et solid fagmiljø på byggeteknikk og arkitektur som vi samarbeider tett med. Øvrige fagmiljøer lokalisert i Bergen er veiplanlegging, VA, skoleplanlegging og samfunnsutredning.

 

Vi holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Vi har firmabiler for benyttelse i tjeneste, og som en del av vår miljøprofil, satser vi på elbil.

 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være prosjektering på ulike detaljeringsnivåer for bygningsinstallasjoner, delta i tverrfaglige prosjekteringsgrupper med fagansvar, samt teknisk oppfølging for byggearbeider innen VVS. Stillingene innebærer resultatansvar for egne prosjekter.

 

Ønskede kvalifikasjoner er minst 5 års erfaring innen VVS prosjektering, men personer med annen relevant arbeidserfaring og utdannelse oppfordres også til å søke. Vi ønsker deg som er løsningsorientert med tverrfaglig forståelse og er genuint interessert i ditt fagområde. Evne til markedsføring og relasjonsbygging vil være en styrke.

 

Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser og store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

 

Innsendelse av søknad

 

Ta gjerne uforpliktende kontakt med seksjonsleder Knut-Inge Hansen tlf 45404507. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider, eller på e-post til kihan@norconsult.no

Vis flere stillinger: