Boligkjøpere overnattet i kø

For å sikre seg drømmeleiligheten fra Skanska Bolig tilbragte boligkjøpere natten i kø.

Nesten halvannet døgn før Skanska Bolig starter salget av et nytt salgstrinn på boligprosjektet Frydenberg torsdag for én uke siden, samlet boligkjøpere seg. De første kjøperne begynte køsittingen utenfor salgskontoret klokken ni onsdag morgen. Med familiemedlemmer i skiftordning gjennom natt til torsdag, beholdt de plassen aller lengst frem i køen i det de attraktive leilighetene legges ut for salg.

- Før finanskrisen var det ikke uvanlig med køer i forkant av salgsstart, men nå er det et langt mer sjeldent syn. Dette er nok et tegn på hvor hett boligmarkedet i hovedstaden er om dagen, sier Magnus Hvam, administrerende direktør i Skanska Bolig.

Det er nye leiligheter i Seljeveien 29 på Frydenberg som er lagt ut for salg. Totalt er det snakk om 19 leiligheter med størrelse fra 42,5 til 119 kvadratmeter som selges for mellom 2,1 til 6 millioner kroner.

- Alle våre boligprosjekter i Oslo selger svært godt, og Frydenberg er i en særklasse. De største leilighetene på 119 kvadratmeter får en av Oslos fineste utsikter, og det er disse leilighetene de overnattende boligkjøperne var ivrigst etter, sier Hvam.