Prosjekteringsleder

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge AS Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist06.06.2011

På Fornebu bygger vi nytt kontor for Statoil , i Schweigaardsgate bygger vi nytt hovedkontor for Gjensidige og på Ensjø gjør vi gamle Tiedemanns Tobakkfabrikk om til et nytt boligområde. Vi i Skanska er stolt over at vi er med å prege utviklingen av Oslo. I vår byggevirksomhet i Oslo er vi i dag 350 medarbeidere, men oppdragene er mange og nå trenger vi flere engasjerte medarbeidere.

 

Ansvar for prosjekteringsfasen

Som prosjekteringsleder er du en viktig bidragsyter i forhold til at prosjektet når sine målsetninger. Du har ansvar for å lede og koordinere prosjekteringsprosessen. Du leder prosjekteringsgruppa, og det er du som kontraherer rådgivere og følger de opp gjennom prosjektets levetid. Du utarbeider overordnet kontrollplan for prosjekteringen og sikrer gjennomføring av kontroll av beskrivelser, beregninger og tegninger. Du prosjekterer ikke selv, men arbeider aktivt for å påvirke valg av løsninger og detaljer som fremmer sikker og effektiv produksjon. Du sørger for koordinasjon mellom rådgivere og produksjon og er også den som har kontakt med offentlige myndigheter i prosjektet.

 

Prosjekteringslederens kvalifikasjoner

Du er ingeniør, sivilingeniør eller gjerne arkitekt. Du har noen års erfaring fra bygg og anlegg, gjerne fra rådgiversiden. Som leder for prosjketeringsteamet må du ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

 

Vi kan tilby gode betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver i spennende prosjekter. Hos oss får du være med å forme Oslo.

Vis flere stillinger: